Joulumyyjäisiä x 2

Kultainen

Työntäytteinen marraskuu alkaa viimein olla taputeltu. Luulin, etten selviä tästä rutistuksesta ikinä, mutta loppupeleissä kaikki sujuikin ihan hyvin. En kuollut tai saanut hermoromahdusta. Olen ehkä pienen loman ansainnut (sitten jouluna, sitä ennen on vielä paiskittava vähän hommia, ennen kuin keväällä aloitan opinnäytetyön parissa rutistamisen). Blogin luonnoksiin olen kirjoitellut jo monen monta postauksentynkää, hirveän hyviä juttuja minulla on viime aikoina pyörinyt mielessä. Stay tuned!

Näiden pikaisten moikkujen lisäksi ajattelin tulla kertomaan viikonlopulle menovinkin (sekä markkinoimaan itseäni) Helsingissä pyöriville. Armaan opinahjoni eli Metropolian kulttuurialojen joulumyyjäiset järjestetään tällä kertaa Kahden Neliön Galleriassa osoitteessa Fredrikinkatu 28. Tästä pääsette tapahtuman fb-sivulle. Myyjäiset ovat auki huomenna perjantaina klo 14-20 ja lauantaina klo 10-18. Ihanat tytöt ovat järkkäilleet tapahtumaa antaumuksella ja odotankin myyjäisiä aika innolla. Eikä vähiten siksi, että osallistun elämässäni ensimmäistä kertaa myyjäisiin myyjänä. Minulta on tulossa myyntiin kalentereita, julisteita ja kangaskasseja. Myynnissä näytti lisäksi olevan paitoja, koruja, asusteita ja sisustustavaraa. Menkää ihmeessä paikan päälle, sieltä saa kuulemma glögiä ja pipareitakin! Tänä viikonloppuna järjestetään mm. myös TOKYOn joulumyyjäiset Arabianrannassa. Ehdottomasti vierailun arvoiset, vaikka paikka onkin yleensä aika tupaten täynnä.

 

Pahoittelen näitä uskomattoman huonoja kuvia. Kamera unohtui kotiin, kun vein eilen ja tänään tavaroita gallerialle. Ulkona on niin kovin pimeääkin koko ajan; en edes muista, koska olen viimeksi nähnyt päivänvaloa kunnolla. Anyway, jos et pääse viikonloppuna paikalle, on myymiäni tuotteita mahdollista tilata suoraan minulta. Laitan näistä parempia kuvia mahdollisimman pian! Alustavasti kuitenkin jo lisätietoja kiinnostuneille: kalenteri on A4-kokoinen ja sen hinta on 18e, A3-kokoiset pallojulisteet 10e/kpl, A4-kokoiset torsojulisteet 5e/kpl ja kangaskassit 15e (Huom, kassit sillä oletuksella, että myyjäisistä jää jotain yli - jos tulee paljon kiinnostusta, tilaan uuden erän ensi viikolla). Postikulut lisätään hintaan, myös nouto esim. Helsingin keskustasta onnistuu. Jos kiinnostuit jo nyt, laita minulle meiliä osoitteeseen katjakultainen(at)hotmail.com. 

Kommentit

Hanna Maria
Hanna Maria

Hyvältä näyttää! Täytyy tulla piipahtamaan viikonlopun aikana. Meidänkin luokalta (tekstiilisuunnittelu) taisi yksi olla menossa myymään jotain tuotteitaan.

Kultainen

Jee! Katselin paikan päällä, että kyllä meidän kouluun mahtuu monenlaisia taitajia. Pitäisi saada saatettua yhteen näitä tyyppejä kaikkien erilaisten projektien muodossa. Nää joulumyyjäiset on kyllä onnistunut esimerkki tällaisesta yhteistyöstä :-)

Hanna Maria
Hanna Maria

Niin pitäis ehdottomasti!

collinedelapaix

Tuo kalenteri näyttää tosi kivalta! :)

Kultainen

Voi kiitos :-) !

ida365 xxx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Hei beib, tahtoisin ostaa sun tekemän kassin, tuo on aivan ihana!:-* jos jää yli niin viittitkö huikata täällä tai mun tontilla niin tilaan yhden! Ihanan raikas, ah.

Kultainen

Ehdottomasti! Laitan sinulle meiliä vaikka myyjäisten jälkeen, jos jää yli :-**

värikästä - eerika (Ei varmistettu) http://weatherischancing.blogspot.fi/

ihanalta näyttää kaikki !! oot tosi taitava :-*

Kultainen

Voi kiitos Eerika kivoista sanoistasi :--) !

Kommentoi