Kirjainleikki

Kultainen

Olen vähän innoissani uudesta, puhtaasta blogistani. Tunne on melkein sama kuin uutta muistikirjaa aloittaessa: kun päättää täyttävänsä sivut kauniilla sanoilla ja kuvilla, ja siksi aloittaminen saattaa jopa hieman jännittää. (Lopulta sitä päätyy kuitenkin sotkemaan kirjan ostoslistoilla, to do -listoilla, työmuistioilla ja muilla arkisilla asioilla, vaikka juuri sen nimenomaisen vihkon piti olla maagisen inspiroiva.) Siksi tämän toisenkin postauksen kirjoittaminen on hieman takkuavaa, eikä muutaman kuukauden mittaiseksi venynyt radiohiljaisuus ainakaan auta asiaa. Antakaa siis armoa; lupaan vielä jakaa kanssanne suuria ajatuksia ja oivalluksia elämästä, kunhan tästä vauhtiin pääsen. 

 

 

Alkulämmittelyksi pieni tutustumisleikki ala-asteen tyyliin, koska te siellä ette vältämättä vielä tunne minua, enkä minä teitä. Kerron tässä viisi satunnaista asiaa itsestäni, jotka alkavat etunimeni kirjaimilla. Toivoisin, että tekisitte saman kommenttiboksiin, tai vaikka omaan blogiinne.

 

K kynsilakka

En tee hirveästi heräteostoksia, mutta silloin kuin teen, ne ovat lähes poikkeuksetta kynsilakkoja. Kuinka monta kynsilakkaa ihminen tarvitsee? Viisikymmentä, jos minulta kysytään. Suosikkejani ovat tällä hetkellä erittäin vaalea minttu, vaaleanliila ja glitter (niin saatanallista puuhaa kuin hileiden poistaminen kynsistä onkin).

A aikataulut

Myöhästelen erittäin harvoin. Olen juuri se tyyppi, joka saapuu paikalle vartin etuajassa ja miettii sitten, että kehtaako sinne nyt vielä mennä kun kello on vasta tuon verran. Siedätyshoitoa myöhästymiskammooni tarjoilee VR ja päivittäin käyttämäni M-juna, jonka myöhästelyt eivät melkein jaksa enää edes kiukuttaa. 

T taidelukio

Olen Savonlinnan taidelukion ylpeä kasvatti ja edelleen muistelen suurella lämmöllä vuosia 2007-2010. Ei sillä, että nykyisessä elämäntilanteessani olisi jotain vikaa, mutta olihan se aivan mahtavaa olla 16, asua ekassa omassa kodissa (ei edes haitannut, että kyseessä oli valmiiksi kalustettu, kolkko opiskelijasolu), syödä mitä huvittaa ja olla ulkona niin myöhään kuin huvittaa. 

J jälkiruuat

En viihdy keittiössä. Kokintaitoni eivät olet hääppöiset, mutta olen ihan kelpo leipuri. Mokkapalat ja juustokakut ovat bravuurini. Harmikseni taloutemme toinen ihmiseläjä ei ole lähellekään yhtä perso makealle kuin minä, joten leipomusteni syöminen jää yleensä täysin omalle vastuulleni (ellen muista kutsua ketään pullakahveille) ja silloin tällöin huomaan syöneeni kokonaisen juustokakun melkein yksin (en siis kaikkea kerralla, joku roti).

A Askeettisuus

Tykkään vähäeleisistä asioista. Suunnittelutyössäni haluaisin eniten tehdä yksinkertaisia ja kauniita asioita, jotka palvelevat käyttötarkoitustaan. Ylimääräiset härpäkkeet harvoin sitä tekevät. Pyrin myös sisustamaan kotimme rauhallisen maanläheisin sävyin ja vaatekaapistani katoavat värit etenkin syksyisin (toisinaan teen erilaisia värikokeiluja vain joutuakseni toteamaan, ettei se punainen/sininen/keltainen/vihreä vieläkään näytä tai tunnu hyvältä ylläni). Luulen tämän eleettömyyden kaipuun johtuvan juuri työnkuvastani: kun päivän katselee paljon erilaisia värejä ja muotoja, kotona haluaa antaa silmän levätä vaaleissa seinissä ja tyhjissä huoneissa.

 

Teidän vuoro. Mitä pidempi ja erikoisempi nimi, sen hauskempi leikki. 

Kommentit

Bisous, Roosa (Ei varmistettu) http://forgivemeautumn.blogspot.fi/

vitsit, miten hauska idea!

R runot
en ole koskaan oikein lukemalla lukenut runoja, en ole oikein tiennyt, mistä aloittaa ja aina pelännyt etten jotenkin "tajua" niitä. mutta nyt vihdoin lainasin pinon runokirjoja kirjastosta ja ainakin arno kotron sanovat sitä rakkaudeksi-teoksesta pidin!

O omenat
kotikodin omenapuiden omenoiden kypsyttyä aion laittaa omena-kaneli-likööriä valmistumaan jouluksi, hih!

O opiskelu
on aiheuttanut valtavasti ahdistusta ja stressiä viime vuosina, mutta nyt mulla on vihdoin edes pieni haju siitä, mitä haluaisin joskus isona tehdä.

S suomi
tuntuu hyvältä ja oikealta paikalta just nyt tähän hetkeen. kummallinen tunne olla haikailematta muille maille, vaikka varmasti sekin aika vielä tulee taas.

A aamupala
oon tosi huono syömään aamupalaa, vaikka ois kivaa olla aamupalaihminen. brunsseja kyllä rakastan!

ps. ah, niin samaistuttava tuo kynsilakka-asia!!! mä ostan vähintään joka vuodenajalle aina omansa, tai aina kun tuntuu, että joku kausi on alkamassa/loppumassa. hassua.

Kultainen

Hei miun täytyy myös ehdottomasti tutustua Arno Kotroon, kiitti vinkistä! On nimittäin vähän sama pelko runojen kanssa ja aika harva on onnistunut kunnolla sykähdyttämään. Olen myös vähän huono aamupalaihminen, paitsi sitten kun viikonloppuisin on aikaa syödä aamiaista pitkän kaavan kautta. Tai no, sekin taitaa sitten olla jo brunssi.

mariahelenav (Ei varmistettu) http://maria-misguidedghost.blogspot.fi/

M - Muistikirjat. Omistan niitä liikaa, koska ostan uuden ja ajattelen omistavani sen vain esim. runoille, mutta kuten sanoit, kirja täyttyykin aina kaikella muulla.

A - Ajantaju. Katoaa multa tosi helposti, myöhästelen liian paljon.

R - Rikossarjat. Oon aivan koukussa mm. Criminal Mindsiin ja Mentalistiin, parasta on tietysti yrittää ratkasta jutut ennen päähenkilöitä!

I - Innostuminen. Innostun helposti mukaan uusiin juttuihin. Yks parhaista asioista elämässä on katsoa ,kun joku toinen selittää jostain asiasta mistä on innoissaan.

A - Auringon valo syksyllä. Rakastan syksyä, ja sitä kun kesän valkoinen, kirkas valo vaihtuu syyskuussa pehmeään, oranssihtavaan valoon. Kaikki näyttää paljon kauniimmalta.

:-)

Kultainen

Minulla on myös hirveä kasa muistikirjoja... Olen lisäksi kauhean nirso kirjojen suhteen, pitää olla kivat kannet, tarpeeksi paksu paperi, ei viivoja/ruutuja ja vihkon pitää olla tarpeeksi iso. Kriteereistä huolimatta niitä vaan kasaantuu :-D Innostuvat ihmiset <3

värikästä - eerika (Ei varmistettu) http://weatherischancing.blogspot.fi/

E empaattisuus. olen helposti vähän liiankin empaattinen.

E eläinrakkaus. pienestä pitäen on tullut roikuttua heppatalleilla ja tallikissoja silitelty. Paavoa unohtamatta, hih.

R remontti. uusi koti alkaa viimein olla valmis ja pian saa pukea taas jotain muutakin kuin maalin peittämät remppahousut. jee !

I ilo. olen tietyllä tapaa tosi melankolinenkin, mutta yritän suhtautua asioihin ilolla ja optimistisesti :-- )

K kahvilat. kesäisin ei tule käytyä kauheasti kahviloissa, mutta nyt syksyn tullen on kiva istuskella ystävien kanssa tee kupin ääressä.

A ammatti. jossain kohtaa vähän hävetti vastata kaikille kyselijöille, etten ole menossa jatko-opiskelemaan, koska minulla on jo ammatti. mutta pienen ajattelun jälkeen olen oikeasti aika ylpeä siitä, että olen ollut jo 19-vuotiaana yrittäjä !

ps. Arno Kotro on ihana !!

Kultainen

Onneksi et enää häpeile tuota opiskelukysymystä! Miun mielestä on hienoa, että oot niin nuorena jo hypännyt noin isoihin kenkiin, tuonut varmasti paljon kokemusta ja kasvattanut ihmisenä. Vaikka vaatiihan tuollainen uskallusta! Kampaanjanako työskentelet, vai muistinko ihan väärin? :-)

Kyllä minun varmaan pitää tuo Arno Kotro ottaa lukulistalle, kun sitä sieltäkin suunnasta suositellaan!

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Tulin tänne sun ihanien hiusten perässä :D (rawdesign-blogista siis..) Tämä olikin hauska kirjainleikki! Kynsilakkavimman allekirjoitan, huulikiillot on toinen paha. Omaan blogiin kokosin"elämäni aakkoset" Glorialehden tyyliin.. http://thebernardandbianca.blogspot.fi/2014/03/vocali-della-vita.html

Kultainen

Hih kiitti hiuskehusta :--) Kynsilakat on kyllä sellainen perisynti täällä. Mielestäni on niin väärin että ne sijoitellaan kaupoissa kassojen viereen, ihan liian helppo siitä noukkia joku kiva uutuusväri matkaan :-D Pitääpä käydä kurkkimassa sinunkin aakkoset!

Kalenterikarju (Ei varmistettu) http://rosvot.fi/kalenterikarju

Hei, aivan mahtava postaus! Päädyin blogiisi Annukka Juulian blogin kautta, kun hän esitteli itsensä tällaisella kirjainleikillä. Tästä inspiroituneena kirjoitin oman versioni tänne: http://rosvot.fi/kalenterikarju/paivakirja-2-leikitaanko-kirjainleikkia. Hieno blogi sulla muutenkin - hauskoja reittejä sitä tuleekin ihmisten blogeihin päädyttyä :)

Kommentoi