Torstaita, päivää

Huonosti nukutun yön jälkeen heräsin suht aikasten kulettaan koirani pihalle. Jotain hyvääkin, minuun otti yhteyttä ihminen, joka otti asian selvittääkseen näiden kiusankappaleiden osalta. Myös pääsin haastattelemaan heidän entistä naapuriaan, ja kyllä oli mielenkiintoista kuultavaa; en ihmettele enää yhtään mitään. Saa sairaanhoitaja tehdä aika hyvän mokan, että se irtisanotaan työpaikastaan! 😀 Ja viimeöinen poliisien tulo ovelle, se oli kaiken huippu, mutta tästäkin menee heille perättömän ilmiannon sakko tai muu toimenpide. Eli alkaa kääntymään kiusaaminen heitä vastaan! Siis oikeasti tällaisia ihmisiä on olemassa!

Aamu kuitenkin oli niin ihanan pirtsakka, että kannoin pihalle matot, koirien vuoteet, ym muut tuuletettavat tavarat. Sitten se iski, se kamala väsymys, mitä ”sairastan” ja josta on tutkimukset kesken; nukahdin tähän tietokoneen ääreen ruokalautanen kädessä! Jotenka muutaman tunnin päiväunet tuli tarpeeseen. Oi, se ihana uni ja nukkuminen, voiko mukavampaa olla? EI!

Iltapäivästä ajelin Pihlavaan tekemään erään asiakaan loppuun, mutta sen verta uninen olin ,että en muistanu ottaa maksua, jotenka täytyy laittaa laskua perään 😀 Ja tämä nyt on sitä normi mun-sähläystä. Tällaisia arkeen kuuluvia pikku mokia.

Huomenna onkin sitten kiirusta; meen eka trimmaileen; 2 omaa koiraa, sitten maksava asiakas, sitten vien omani koirahoitola Ceciliaan viikonlopuksi, ja seuraavaksi haen kasvattini Kertun Säkylästä, koska se pääsee ”mummun” kanssa Jyväskylään viikonlopuksi. Lauantaina on Kertulla näyttely ja muu aika scillaillaan  kuopuseni Kallen kanssa. Tulomatkalla käynkin sitten äitiäni tapaamassa Jämsässä. Eli viikonloppu on pitkästä aikaa ohjelmaa täynnä.

Nyt kun koirat on ruokittu, painan aivokapasiteettini tyynylle ja näen mielenkiintoisia unia aamuun asti!

hyvinvointi hyva-olo tyo matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *