Äitiyslomalle lomps: Vauvan isä?

Elastinen

Olen yrittänyt siirtyä tällä viikolla pikkuhiljaa vanhempainvapaalle. Samalla on hyvä ollut arvuutella tulevan beibin isää. 

Elastinen:

”Jooo-o, ei tää kyllä kuulosta yhtään multa”

Mä:

” Jos seillä on vaanmun epämusikaaliset geenit”

Arttu Wiskari

”Arttu hei, ei niistä VIELÄ tuu sitä kahvimaitoo”

Lauri Tähkä

”Montakos kuukautta sitten me viimeks tehtiinkään sitä Apu-lehden kantta”

Teemu Selänne

” Heiiiii, you wish bitch!”

Pyysin tähän hassutteluun sellaisia julkkumiehiä, jotka minusta oikeesti vaikuttavat hyviltä isukeilta. Elastinenkin puhuu kummilapsistaan aina niiiiiin lämpimästi, että hänestä tulee varmasti joku päivä upee daddy.  Kiitos kaikille herroille heittäytymisestä! 

Kuten viimeisimmästä kuvasta huomaa, alan olla aika muhkeissa mitoissa (kuvassa rv 34). Kun pohkeiden(kin) turvotus alkaa vetää vertoja Selänteen Teukan sporttipohkeille on hyvä siirtyä hetkeksi niin vanhempainvapaalle, kun nyt yrittäjä uskaltaa. Palstakeikoilla en juokse, mutta blogia pyrin päivittämään muutaman kerran viikossa (mikäli kaikki menee hyvin). Blogin aiheet saattavat liikkua vanhempainvapaan aikana vähän enemmän koti-sisustus-vauvanvaippa -osastolla, toivottavasti pysytte mukana menossa!

Yritin löytää blogista edellisen kerran julkkuisä-hassuttelua, mutta en löytänyt kuin tämän. Turpeita on oltu sillonkiii.

työpöytä

Itse asiassa äitiysloman alkuun on matkaa vielä tämmöinen kuittinippu+1/5 pitkähaastisskuuppijuttutavoite, jonka asetin itselleni alkuvuodesta. Yritän lohdutella, että sain 4/5 tavoitteista kasaan, mutta aikataulusyistä yksi jäi nyt uupuumaan. Jos nyt edes saisi noi loput kuitit kasaan, voisin semityytyväisenä taputella itseäni olkapäälle.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

kuvat: Jaakko Jaskari

 

 

suhteet ystavat-ja-perhe uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *