Sarjatoive: Suomen lätkävaimot!

Sirpa Selänne

Hetken jo ajattelin imetyssessioiden aikana katsoneeni kaiken katsomisen (ja ei niin katsomisen) arvoisen töllöstä, mutta viikko sitten löysin uuden rakkaan. Nimittäin Lätkävaimot.

Lätkävaimot

Lätkävaimot on kanadalainen realitysarja, joka seuraa NHL-kiekkoilijoiden vaimojen ja tyttöystävien elämää. Sarjassa on kiinnostavia yksityiskohtia, joita lätkävaimot eivät naistenlehtihaastatteluissa avaa. On nokkimisjärjestystä hallilla vaimojen ja tyttöystävien kesken. Tai sitä kuinka NHL-uran (ja palkan) lakattua, kulutustottumuksia joutuu hitusen muuttamaan. Ei esimerkiksi voi asua enää kartanossa Los Angelesissa, vaan pitää muuttaa kartanoon Vegasiin.

Miehet ovat ohjelmassa vain sivuroolissa. Toki mukana on myös (kiukkua nostattava) kiintiökusipää, joka vaatii muun muassa mallityttöystäväänsä treenamaan takapuoltaan, vaikka daami on koko touhusta tätä mieltä:

lätkävaimot

Herkullisen tositeeveen ainekset ovat siis todellakin kasassa! Olen koukussa! Formaatti pitäisi ehdottomasti saada myös Suomeen!  Jos nämä daamit saataisiin Suomen versioon mukaan, niin katsojaluvut paukkuisivat takuulla.

Sirpa Selänne

1.Sarjaa ei voisi yksinkertaisesti toteutttaa ilman Sirpa Selännettä. Kuvassa Selänteiden ihana Eetu-poika, joka tähtää myös ammattikiekkoilijaksi. 

Vilma Bergenheim

2. Vilma Bergenheim on tehnyt myös omaa mallinuraa ja ravintoneuvojan työtä kiekkoilija-puoliso Sean Bergenheimin mukana maailmalla. Tässä hän mannekeeraamassa Kim Heroldin kanssa. Siippa-Sean siis tää:

Sean Bergenheim

 

Piritta Hagman

Superäiti Piritta Hagman kuuluisi ehdottomasti Suomen lätkävaimoihin.

Helena Koivu

Mikko Koivun Helena-vaimon ja 

Hanna Koivu

Saku Koivun Hanna-vaimot olisivat myös meikäläisen listoilla Suomen lätkävaimoihin. Olkoonkin, että Saku on Teemu Selänteen tavoin lopettanut uransa. Kuten Hanna Linnan juhlissa totesi, siitähän mielenkiintoiset ajat alkavatkin.

Lätkävaimot tänään Livillä klo 22

Kuvat: Jaakko Jaskari/A-lehdet/Kaksplus

 

Tuotantoyhtiöt

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *