Parsakaalipannukakku
Moro!
Ostettiin Kamillan toiveesta blinipannu viikonloppuna. Tämä maanantain lounas syntyi kun huonoksi menevä parsakaali oli käytettävä pois ja uusi blinipannu kuumotteli pöydällä. Siispä todellinen ”mitä kaapista löytyy-ruoka”. Kaapista löytyi parsakaalin lisäksi myös porkkanaa, fetaa viikonlopun tortillamässyistä ja pakkasesta katkarapuja.
Siis parsakaalipannukakkuja, katkarapusalaattia, fetaa, porkkanaraastetta ja valkosipulijogurttia.
PARSAKAALIPANNARI
Hauduta litrassa täysmaitoa keskikokoinen paloiteltu parsakaali varsineen kaikkineen. Lisää ruokalusikallinen voita ja soseuta blenderissä. Anna jäähtyä hetken ja lisää 3 kpl kananmunia ja vehnäjauhoja n. 5dl. Mausta suolalla, valkopippurilla ja jauhetulla muskotilla. Paista voissa pannulla paksuja pannukakkuja.
KATKARAPUSALAATTI
Hienonna fenkolia, punasipulia, vihreää paprikaa ja punaista chiliä. Lisää sulaneet katkaravut ja mausta valkoviinietikalla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.