Kanttarelli

Moro!

satoa2_1_0.jpg

 

Kyä mä oon siittä lähteny että mitä vähemmän hyvälle raaka-aineelle tekee, niin sen parempaa se yleensä on. Nyt kun puhutaan kanttarelleista, niin eipä niille mitään monimutkaista kannata mun mielestä tehdä: muhentaa kevyesti, paistaa sellaisenaan, pikkelöi…

Tässä me tehtiin tämmönen kevyt muhennos uusien pottujen kanssa. Paista pienessä voissa sipulia, valkosipulia ja kanttarelleja, lisää kermaa ja keitä kasaan kunnes saat sopivan paksuuden. Muista että mitä vähemmän keität kermaa kasaan, sitä tuoreempi ja raikkaampi kastikkeesta tulee. Mausta sipulinvarrella, suolalla ja valkopippurilla. Älä hiero sen enempää, nauti potaattien kanssa. ”Avot.”

 

kantta3.jpg

 

 

Koti Ruoka ja juoma