Hiihoo, täällä oon!

Terveisiä joululomalta! Siihen mahtui mm. 2x enterorokko, aika monta aikaista aamuherätystä, kamala kasa lahjoja, yhdet kahvakuulakisat ja pikkuneitien sr ja jr muutto samaan huoneeseen. Tuorein koisaa vielä hetken vanhempien makuuhuoneessa. Siinä varmaankin ne tärkeimmät.

 

Kisoista ei jäänyt ihan hirveästi jälkipolveille kerrottavaa. Tempaus 133 toistoa ja aikaa 8,5 minuuttia, kunnes kuula lensi. Onneksi taaksepäin! Harmittaa, mutta näin siinä joskus voi käydä. Seuraavat kisat on sitten 19.1, lajina biathlon. Odotan tulosparannusta ainakin työnnössä, tällä hetkellä se on 155 se enkka.

 

Niin ja kyllä tässä tietysti tuli neulottuakin. Lahjoin pikkuneitien sr ja jr kanssa heidän päikkytätejään erilaisilla villajutuilla, kun muistelen omasta lapsuudestani, että lasten kanssa työskentelevät saavat aivan riittämiin suklaata ja kukkia tässä joulin kieppeissä :). Lopputulemana siis tällaisia:

heidin_pipa2_116.jpg

Sandnes Alfa Glitter, 116g

 

paulan_lapaset_75g.jpg

Hahtuva, kahdella säikeellä, en muista valmistajaa. Ei huovutettu, 75g

 

Näiden lisäksi puikoilla on erinnäinen määrä kaikenlaista, lähtien sukista ja päätyen säärystimien kautta lapasiin. Katotaan sitten että koska ne valmistuu, olen huomannu että oon hyvä aloittaan erilaisia neulejuttuja mutta viimeistään viimeistelyssä alkaa tökkiä.

kauneus diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *