Taas pettymys

Piti ottaa hieman aikaa ennen kuin huvitti kirjoittaa uusimmista käänteistä.

Nega-tulos sieltä taas tuli seuraaviin testeihin ja menkat alkoi päivän myöhässä. Nyt oli parina päivänä oireita joiden väittäisin johtuneen ovulaatiosta, sellaisia ei aiemmassa kierrossa ollut. Olen siis hieman toiveikkaampi tämän kierron suhteen. Rinnat on olleet arat, jota ei tapahdu juuri koskaan. Niin oli myös siinä kierrossa kun aiemmin sain plussan useammasta testistä.

Tämä kuulostaa hullulta, mutta kiinnitin huomiota siihen että ihan nenäni viereen, sieraimen kohdalle, oli ilmestynyt finni. Saman pistin merkille myös plussa-kierrossa. Vaikka muutenkin tulee satunnaisesti finnejä kasvoihin, ne tulee yleensä menkkojen aikoihin eikä koskaan tuohon kohtaan, vaan otsaan ja leukaan. Joskus kun googlettelin raskaus-juttuja niin luin muillekin käyneen niin.

Onhan tämä ihan itsensä kiusaamista, mutta minkäs teet kun mielikuvitus käy villinä ja toiveet on korkealla 😀

Piti tässä postauksessa avata noita kikkakolmosia, mutta kello on noin ja minä näin (aivan tiltissä sohvalla, puoliksi lattialle valuneena) niin se saa nyt jäädä toiseen kertaan. Aloitimme kevätsiivouksen ja tekisi oikeastaan mieli vain hakea dynamiittia ja posauttaa koko karmeus taivaalle… Talossa on edelleen edellisen asukkaan jättämiä rojuja, joita hän keräili tänne yli 20 vuoden ajan.

Ja joo, pärjäisin kyllä varmaan itsekin vähemmällä, myönnetään.

perhe lapset raskaus-ja-synnytys vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *