Ladataan...

Opinnäytetyö vei aika hyvin koko kevään, niin kuin kaikki muu työhuone työskentely. Meni taas puoli vuotta, että sain aikaiseksi päästä taas blogin pariin. Instagram on mulle hyvin tärkeä väline jakaa fiiliksiä ja mulle tärkeitä asioita. Koneella kun tulee oltua niin vähän ja se mitä olen koneella on se yleensä tiedon hakua ja uutisten lukemista tai sitä tylsää työskentelyä, joskus kyllä ihan kivaakin työskentelyä.

Tässä nyt parit kuvat vielä siitä aiemmin kirjoittamastani opinnäytetyöstäni valmiina.

 

Dreamcatcher, 2016

www.sennialeksandra.com

 

Tätä teosta oli ihan todella mukavaa tehdä ja tämä teos tulee vielä jatkumaan. Kylläkin tällä hetkellä se on taolla, mutta syksyn tullen muiden projektien oheella ajattelin jatkaa unien kirjontaa ja laajentaa teosta. 

Tällä hetkellä pohdin ja suunnittelen seuraavia teoksiani, joista varmasti kirjoittelen omien nettisivujen sketchbook osioon enemmän. Mutta välillä ajattelin myös päivitellä tännekkin jotain tekemisiäni. 

Nyt sitten valmistuin kuvataitelijaksi ja matkaan kohti uusia haasteita. 

Ladataan...
Kuvakirjeitä

Katselen herkkuja Valko-Venäjältä, enkä malta syödä niitä. Pohdin lopputyötäni ja sen etenemistä. Kirjoitan lauseita tekstiilitaiteesta, etsin tietoa ja tuskailen onko tämä hyvä, onko tämä vakuuttava. Pinossa on kirjoija, artikkeleita. 

Kävin uimahalissa uimassa, sormet rypistyivät ja huomasin miten täynnä etusormen pääni on pieniä reikiä. Tästä lähin, pitää vaa käyttää mun super hienoja sormustimia. 

Langat on solmuissa. Luulet, että aikaa on mennyt 3minuuttia ja huomaat että todellisuudessa on mennyt 15minuuttia. Nautin tästä täysin rinnoin. Esitelmän kirjoitaminen kouluaikoina oli aina hauskaa, asioiden tutkiminen ja tiedon hakeminen on siistiä. Stressi ei oo kivaa, mutta kirjallisen kirjoittaminen ja teoksen tekeminen on kivaa!

Kirjonta kuvien valitseminen on haastavaa. Ensin on täysin selvää, mitkä kuvat haluaa. Mutta sitten pitäis päättää vaan lisää ja lisää. Lämmin kupponen teetä ja kohmeat sormeni ovat taas valmiit näpyttelemään kirjaimia koneelle. Sain myös suklaata, kun oon ollut niin reipas viime päivinä.

Tässä tällaista fiilistely kuvaa työskentelystä. 

 

Pages