Happy times – Jamie Oliver

Kälyni ja hänen aviomiehensä olivat viikonloppuna vierailemassa. Meillä oli mitä ihanin viikonloppu. Paljon naurua, hyvää viiniä, kauniita maisemia ja paljon onnellisuutta. Ei helteitä kuten Suomessa, mutta jos ei sada niin se on jo suuri voitto näillä leveysasteilla.

slains.jpg
Tänään kävimme lounaalla Jamie’s Italian -ravintolassa. Jamie Oliver on kuuluisa brittiläinen kokki ja hänellä on omia ravintoloita ympäri Iso-Britanniaa. Maailmalle tämä hauska kaveri tuli tunnetuksi hänen tv-sarjastaan Naked Chef. Aberdeenin Jamie’s-ravintola avattiin pari kuukautta sitten. Mielestäni hinta-laatu -suhde on paikallaan, raaka-aineet ovat hyviä, ruuan esillepanoon satsataan ja myös sistustyyli on minun makuuni.

happytimes.jpg
Olen täällä asuessani  innostunut ruuanlaitosta, joten olen siis ihan rookie. Ihailen ihmisiä jotka osaavat tehdä maukasta ruokaa simppeleistä ja hyvistä raaka-aineista. Ostan usein kokkikirjoja ja luen ruuanlaitto-blogeja, mutta vasta täällä olen oikein innostunut itse valmistamaan ruokaa. Intoa ja kokeilunhalua on siis paljon. Ostimme heti muutetuamme tänne Jamien 15-minute meals -kirjan ja siitä olenkin oppinut käyttämään perusraaka-aineita monella eri tavalla. Voin kuvitella, että moni ei voi sietää tätä aina niin positiivista ’happy times’ -jannua, mutta muhun hän kolahtaa. Tykkään hänen tuotostensa visuaalisesta ilmeestä, positiivisesta asenteesta ja tavastaan esiintyä.

antipasti.jpg
Jamie Oliverilla on oma lehtensä, monia ravintoloita, monia eri tv-sarjoja ja hän on voittanut monia eri palkintoja hienosta työstään. Minun mielestäni hänen luoma imperiuminsa on hatunnoston arvoinen asia. Hänen kotisivuiltaan löytyy lisätietoja hänen ravintoloistaan ja muuta mukavaa, käy tutustumassa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *