It’s all good

Ostin tänään itselleni hyvinvointilahjan. Se tuli tarpeeseen, koska olen kärsinyt kovasta koti-ikävästä tällä viikolla. Tämä oli impulssiostos. Mulla tunteet usein menevät järjen yli – niin tapahtui myös tänään. Muutetaan takaisin kotiin kuukauden päästä, joten ei ole kovinkaan fiksua ostaa painavaa kokkikirjaa tässä vaiheessa. Oli miten oli, menin kirjakauppaan haahuilemaan ja hetken päästä olin kassalla kolikot kädessä. Lahja on herkullinen ja toivottavasti sen avulla löydän uusia kivoja reseptejä. Pidän kokkikirjoista, joissa on kauniita kuvia. Tässä kirjassa kuvia ei ole säästelty ja se on minun mielestä hyvä asia. Ihania värejä ja totta kai reseptitkin kolahtaa. Mitä useimmiten ruokaa suunnitellessa pyydän apua herra Googlelta ja ruokabloggareilta, mutta kyllä kovakantisessa kirjassa on enemmän tunnelmaa.

its_good.jpg

It’s all good on julkaistu maaliskuussa tänä vuonna. Luin pari arvostelua tultuani kotiin ja mikään niistä ei suorastaan kehuneet tätä kirjaa, mutten anna niiden vaikuttaa omaan mielipiteeseeni. Toivottavasti löydän kivoja vinkkejä ja inspiraatiota arki- ja viikonloppuruokailuun. Ainakin ensivaikutelma on lupaava.

stuff.jpg

Olen viimeisen puolen vuoden sisällä muuttanut ruokailutottumuksiani todella paljon. Onhan se ollut trendikästä, en minä sitä väitä, mutta kysyn vaan että keneltä se on pois? Ei ainakaan minulta, päinvastoin. Voin paremmin kuin koskaan kymmeneen vuoteen. Urheilen säännöllisesti ja syön puhtaammin. Nyt en tarkoita laihduttamista vaan hyvinvointia laajemassa käsityksessä – voin sekä fyysisesti että henkisesti paremmin, ihoni jopa välillä hehkuu, jaksan askarella kotona paljon enemmän ja itseluottamukseni on kasvanut. Siis täähän on on ihan win-win -kamaa!

enjoy.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *