Keittiöni ominaisuudet

image.jpg

Minun keittiöni tärkeimmät ominaisuudet. Tässä minun (lue amatöörin) vinkit.

1. Käytännöllinen ja tilava

Toimiva keittiö on kaiken a ja o. Pitää olla tarpeeksi työtilaa tehdä ruokaa, jokaisella kodinkoneella tulee olla oma, tarkkaan mietitty paikkansa ja keittiön pitää toimia asukkaitensa tarpeiden mukaisesti. Keittiössäni tulee olla tarpeeksi kaappeja, hyllyjä ja muita fiksuja säilytysratkaisuja.

2. Kaunis

I like pretty things! Haluan että keittiöni on kaunis. Minulle kauneus tässä yhteydessä tarkoittaa selkeyttä, puhtautta ja maanläheisiä värejä. Keittiöni on huone missä valmistan hyvää ruokaa, hyvistä raaka-aineista, hyvässä seurassa. Se saa mielellään olla myös huone jossa inspiroiduin valmistamaan uusia reseptejä ja vaikkapa askartelemaan kortteja. Unelmieni keittiössä olisi suuri saareke, mutta sitä en vielä saa.

3. Eye-catcher

Haluan keittiööni myös väriä. Siellä saa mielusti olla parikin värikästä esinettä, jotka tuovat eloa muuten aika neutraalein värein sisustettuun keittiöön. Se voi myös olla kimppu kukkia, päivittäin.

4. food food food and a little bit of love

Sitähän varten se keittiö on – siellä valmistetaan niitä suussa sulavia ja maukkaita reseptejä ja nautitaan hyvää ruokaa ja vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Kuva Alvhem

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *