Kesäkahviloita Helsingissä

Helsingissä on vaikka kuinka paljon ihania kahviloita. Tästä löydät pari kivaa vaihtoehtoa eri puolilta kaupunkia. Käy, tutustu ja ihastu!

Torikahvilat – kahvi maistuu kahvilta

Torikahviloiden fiilistä on aika vaikea päihittää. Idyllinen hetki: aurinko paistaa, seurailet ihmisten touhuja ja vaan elät hetkessä. Lokit toki tekevät parhaansa estääkseen nauttimasta torielämän tunnelmasta, mutta niistä viis. Ukkini oli entinen torimies ja taitaakin torielämän fiilistely kulkea geeneissä.
Esimerkiksi Visit Helsinki -sivuilta löydät eri torien tarkemmat sijainnit ja muitakin hyviä vinkkejä eri aktiviteetteihin pääkaupungissamme.

fillari.jpg
Sinisen Huvilan kahvila – upeat ovat maisemat

Kotikulmieni helmi. Töölönlahdella sijatsevassa kahvilassa on sitä jotain. Se on semmonen paikka minne viedä ulkomaalaiset ystävät ja voit ylpeänä hehkua Helsingin hienoista maisemista. Penkit eivät ehkä ole mukavimmasta päästä ja panostamalla ulkoilmakahvilan visuaalisen ilmeeseen saisi kahvilasta vieläkin suloisemman. Täältä lisätietoja.

mustis.jpg
Cafe Regatta – pieni punainen mökki

Tämäkin kuuluu niihin paikkoihin minne ulkomaalaiset ystävät pitää viedä. Regatassa on koristeluihin panostettu – ja juuri ne tuovat kahvilaan sen extran. Tätä paikkaa ei unohda, siitä pitävät hyvä palvelu, maukkaat pullat ja mielenkiintoinen miljöö huolen. Käy täällä ja ihastu.

yot.jpg
Mattolaituri – Etelä-eurooppalainen tunnelma

Tyylikäs Mattolaituri häikäisee kauniilla maisemilla ja yllättää sillä, että hetkeksi uskoo ettei oliskikaan Suomessa. Nauti lasillinen shamppanjaa tyylikkäiden helsinkiläisten parissa. Ehkä hiukan hintava, mutta todellakin käväisyn arvoinen. Lisätietoja heidän Facebook-sivuilta.

lip_lap.jpg
Käsikahvit

Mitä sen parempaa kuin kaivaa pari kolikkoa taskusta ja tukea paikallisia pienkahviloita ja samalla nauttia käsikahvit puistossa, kallioilla, meren äärellä tai vaan kävellessä pitkin Helsingin katuja. Käsikahvit sinulle tarjoaa:

Kalliossa: Good life coffee

Punavuoressa: Kaffa Roastery

Katajanokalla: Johan & Nyström

Töölössä: The Exhibitionists

Kuvat kertovat mitä minun kesään yleensä kuuluu.

Löydät minut myös Bloglovinista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *