Meidän koti

Kuten jo aikasemmassa postuksessa mainitsin, metsästämme uutta kotia.

Viikko sitten kävimme jälleen kerran yhdessä asuntonäyttelyssä. Hyvä sijanti ja sopiva hinta houkutteli meidät paikalle, ja onneksi näin. Koska juuri siinä talossa tulee olemaan tulevaisuuden kotimme. Ihanista ihanin kerrostalo kaksiomme.

heart.jpeg

Pientä remonttia asunto vaatii ja tätä tavallaan toivoimmekin, näin saamme kodistamme oman näköisemme. Remppaprojektiin kuuluu ainakin parin seinän kaataminen, uusi keittiö, seinien maalaus ja uudet lattiat.

Ikea, Vepsäläinen, Isku, K-rauta ja sun muut liikkeet ovat jo tulleet tutuiksi. Avotakka, Divaani, Koti ja keittiö ja Elle interiör – kaikki nämä lehdet löytyvät jo. Olen myös saannut vinkkejä hyvistä sisustusblogeista, joten nyt se on vain menoa. Ja tässä vasta jäävuoren huippu – oh, boy mitä mahdollisuuksia ja tyylejä onkaan olemassa, joten nyt vaan etsimään ja löytämään ne itselle sopivat ratkaisut. Wish me luck.

Ajattelin, että myös te saatte olla mukana remonttiprojektissamme, joten seuraavat pari kuukautta eteenpäin täällä blogissa tulee suuremmaksi osaksi olemaan postuksia rempasta ja sisustamisesta.

Toivottavati pysyt mukana matkassa!

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *