The People’s Princess – Lady Diana

Täällä briteissä asuessani tunnen olevani askeleen lähempänä kuninkaallista perhettä. Ulkomailla asuessani koitan ammentaa paikallista kulttuuria ja elämäntapaa, joten kuninkaallinen perhe on luonnollisesti osa elämääni täällä. En ole koskaan aiemmin tietoisesti vaikkapa googlaillu tietoa minkään maan kunikaallisista. Sen minkä heistä tiedän on printtimedian ja tv-uutisten kautta. Toki tykkään seurata kuninkaallisia häitä ja vakoilen mielelläni kuninkaallisten upeita tyylejä mutta siihen se on jäänyt.

Kuten jo aiemmassa postauksessani ilmoitin ovat täkäläinen kuningasperhe tärkeä osa arkeani täällä, eli mielenkiintoni heräsi kuin luin tämän uutisen:

Prinsessa Dianasta ollaan tehty elokuva, kertoo The Guardian.

dianafirstlookphoto_by_lauriesparham.jpg
Trailerin löydät täältä.

Elokuva julkaistaan syyskuussa ja se keskittyy Dianan viimeisiin elinvuotiinsa.Vaikka olin nuori kun hän eli ja menehtyi, ehti hän tehdä minuun vaikutuksen. Toki medialla on suurin rooli millaisen mielikuvan henkilöstä olen saanut, mutta mielestäni Lady Dianan tapaisia ihmisiä ei voi olla liikaa maailmassa. Hänen poismenonsa oli traaginen tapaus ja se kosketti koko maailmaa. Kuten The Guardianin artikkelissa koitetaan sanoa – toivottavasti lehdistö ei tee samaa virhettä kahdesti.

diana_os.jpg
Mielikuvani Dianasta on, että hän oli ennenkaikkea rakastava äiti, lehdistön jahtaama julkisuudenhenkilö, hyväntekeväisyyttä arvostava henkilö, hänellä oli mahtava tyylitaju, hän oli uskomattoman kaunis ja että hän lopulta löysi rakkauden. Olkoon faktat mitkä vaan – nämä ovat mielikuvani tästä ainutlaatuisesta henkilöstä.

diana_bw.jpg

Kuvien lähteet löytyvät klikkaamalla kuvaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *