En kestä tätä Henkilöä ehkä päivääkään

Musiikkia, musiikkia: JP Saxe If The World Was Ending.

Tossa se makaa vieressä kuorsaamassa. Koko illan ajatukset kiertäneet kehää siitä, että pitää saada työnnettyä koko Henkilö pois elämästäni. Miten sanoa, ettei pysty enää tavata, koska jatkaminen sattuu aivan yhtä paljon?

Kolme viimeistä päivää ja iltaa ovat olleet ihanat, ihan mieletön kupla. Ja sekös sekoittaa Sluttiinaa. Miksi Henkilö ei ota sitä, minkä voisi ja ehkä haluaisi? Tai, tottahan se on, ettei Henkilöä juuri kiinnosta mikään muu.

Vaihdoin uuden vuoden 2020 hänen kanssaan suudellen, aloitin vuoden ensimmäisen päivän paistaen hänelle lettuja ja toisen päivän kokkaillen. Pesin ja ripustin sen pyykit, katselin hammasharjaa omani vieressä ja kuuntelin yöt kuorsausta hymyillen. Keitin kahvit ja haaveilin.

Nyt se stuntti seis

Ja tänään tulin järkiini taas. Tai käytiin tätä keskustelua vaihteeksi monesti viikkojen aikana myös, mutta nyt se taas iski. Makaan ”käytettynä” kainalossa, olematta yhtään mitään muuta, yhtään enempää, yhtä kaukana yhteisestä jatkosta. Yhtä helvetin kaukana siitä, että merkitsisin muuta kuin sillä hetkellä vähän.

Sydän särkyy ja se sattuu. Kävin tätä kesällä ja Henkilön kanssa jo syksyllä läpi vähän ja tiedän että se menee ohi, jos vaan löytäisi voiman pysyä kaukana. Mutta pitkät, älykkäät, persoonalliset ja tatuoidut sekä murretta puhuvat miehet ovat aika harvassa, varsinkin kun huumori, luonteet ja maku asioista kohtaavat loistavasti. Ystävä kehui välissämme löytyvää kemiaa pari iltaa sitten.Voiko samanlaista Henkilöä tulla vielä vastaan, tai edes jotain mielenkiintoista? Huoh.

Tosin, syy siihen, miksen saa Henkilöä elämästäni on aika selkeä: meinasin huutaa lähellään useasti tunteeni julki, liikun liian nopeasti tässä ”suhteessa” ja en malta odotella. Tuntuu, että häntä odotellessa tuhlautuu aikaa, jota on rajallisesti. Ja Sluttiinan ollessa hedonisti koroista korviksiin, on odottaminen vaikeaa eri vaiheissa ja tavoin!

Menen kiljumaan sen korvaan kohta, että talo palaa, äkkiä ulos, jos vaikka ymmärtäisi pysyä poissa sen jälkeen? Sluttiina yrittää nyt smurffata jostain hieman voimia jatkoon. Jospa huomiset treffit? Peace out 🖖

suhteet parisuhde seksi sinkkuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *