Miehet, jotka eivät:

Ajattelin tällä ihanalla sessiolla hypätä lempiaiheeseeni, eli miehiin. Tässä voisi kääntää Stepan Naiset-kappaleesta jonkinlaisen miehet-versioinnin, oletuksineen sekä yleistyksineen. Huomautan, että miehet ovat aivan mielettömiä ja ihania. Varsinkin ihan pari niistä.

Edellisessä tekstissä mainitsin miehet, joita on tullut yllättävän jäätävä määrä vastaan tässä hetkessä, jonka olen pyörinyt deittisovellusten upeassa maailmassa. Osalla on todella kohteliaita ja kivoja avauksia, emmekä ole nyt paneutumassa näihin läähpuuh-tyyppisiin vielä, sen aika tulee myöhemmin. Mutta sitten on tosiaan ne toiset miehet. Ne miehet, jotka: ”eivät etsi seksiseuraa ja yhdenillanjuttuja” sekä mitään friends with benefits juttuja, vaan ovat ihan oikean rakkauden perässä.

Profiilissa karrikoidusti lukee, että mies haluaa lapsia joku päivä, on hipsutuksen maailmanmestari, tekee ruokaa ja on kaikin puolin unelmavävy. ”Ei FWB tai ONS” ja tunnusbiisinä ikuinen rakkaus tai jotain herttaista. Ne puhuu ja pussaa. Mut hei plaah.

Sä tapaat sellaisen ehkä kerran, se on kiinnostunut ja innoissaan, se puhuu sut pyörryksiin ja pitää kädestä, on oma-aloitteinen ja signaalit kertoo paljon. Ihanaa! Olet ehkä aika myyty, tää vois ehkä olla kerrankin paikka toisille treffeille, sit voisi ehkä kolmansilla jo miettiä päästävänsä oman seksipersoonansa esille jos siltä näyttää ja pistää koeajoon tuon ihanan uroksen. Nam!

Mutta sitten:

Sit käy kuitenkin niin, että tää jantteri päästääkin oman petonsa irti. ”Haluun tulla sun viereen ja panna sut nukkuu. Niinku ihan kirjaimellisesti. Oot niin seksikäs mimmi, et mä näyttäisin sulle miten pannaan kunnolla”. Ah, joo, oot tolla tuulella. Vastaat kohteliaasti jotain ennen kuin menet nukkumaan ja ignooraat läähätykset, koska olethan sentään kunnon tyttö, vaimomatskua ihan joskus, kun sille päälle osut. ”Tykkäätsä nuolemisesta?””Saako sua kutsua huoraksi ja vetää hiuksista?””Olisitko halunnu jotain friends with benefits tyyppistä?”

Okei, sit tässä vaiheessa näitä alkaa tulemaan, ne voi sivuuttaa hetken ja kokeilla sopia julkiselle paikalle vielä toisia treffejä, mutta ku ne haluis nähdä missä sä asut tai kutsua sut luokseen, koska ovat vähintään huippukokkeja, tiedäthän. Omakohtainen kokemus on, että tässä vaiheessa kannattaa jo vähitellen ottaa ne jalat alle ja pyyhkästä deletellä. Kovaa.  Koska tästä pisteestä juttu muuttuu: ”mä en viel oo ehkä valmis sitoutuu, mut olis ihana kokeilla sun kanssa, jos tulisin sun luokse yöksi vaik? Voitas kokeilla ihan sillee rauhassa, et nähtäis samalla muitaki?”

Mulle se on ihan ookoo, jos joku haluaa harrastaa vain seksiä, mutta mulla ei ole tarve hankkia sitä seuraa sovelluksesta ja alkaa pelaamaan venäläistä rulettia. Yhdelle jannulle tämän sanoinkin, niin hän käsitti asian eri tavalla kuin sen tarkoitin: ”on varmaan tosi kivaa, jos sieltä tulee viis kertaa kuudesta sit hyvä pano!”. Mmm-mh! Tai sit se yks ainoa laukaus ois se mikä osuu!

On ihan okei kertoa toiselle, mikäli ei kiinnosta. On okei kertoa itselleen, mitä etsii. Ja on ihan todella okei kertoa sekin myös toiselle rehellisesti, sillä voisin melko ison summan pistää sen puolesta likoon, että suurin osa naisista, jotka kertoo enemmän etsivänsä jotain aitoa, saa sen jostain muualta jo. Mulla on mun mahtava Velhomies, joka pistää kylmät väristykset iholle jo vaan ajatuksenakin, jota nään silloin kun on tarve. Ei tarvitse arpoa, onko hyvää vai huonoa seksiä luvassa ja tuleeko vastaan jälleen joku jynkyttäjä-juha, joka paukuttaa sun pään seinään ja naulaa koko massalla sut sängyn pohjaan. Voisinkin joku kerta kertoa tästä Gargamelista teille hieman enemmän, huhhuh! Rakastan lähes häntä fyysisellä tasolla ehkä. Ehkä.

Nyt kohti ääretöntä ja sen yli, taidan mennä miehiin. Booty call meiningillä tähänkin iltaan, voisin ottaa oman friends with benefits juttuni nyt kovaan ajoon. Rauhaa ja rakkautta siis, pitäkää huolta ehkäisystä ja nauttikaa!

suhteet seksi sinkkuus rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *