Hyvinvointivalmennus

Kuulumiset.
Sini heilimo
16.3.2023

Olen tässä pitänyt taas hiljais eloa. Anteeksi siitä. No tässä taas tapahtunut paljonkin. Olen hiljattain valmistunut nimittäin hyvinvointivalmentajaksi. Minulla on terveydenhoidon pohjakoulutus eli lähihoitaja taustalla ja sitä tehnyt jo vuodesta 2003 alkaen. Olen ollut vanhusten alalla vuodesta 2006 alkaen.

Unelmani ja haaveeni on toimia nyt auttaa muita saada hyvinvointia paremmaksi. Itse olen saanut muutamia kiloja jo poissa tässä hiljais elon aikana.

Henkilökohtaiset valmennukset sujuvat hyvin etänä ja verkkovalmennuksesta ja tämä on vasta alussa. Minusta olisi kiva auttaa valmentamaan muita parempaan oloon. Oletko sinä se uusi ihminen joka haluaisit valmennusta?

olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja , elämänmuutos ja elintapamuutosvalmentaja ja ohjaaja sekä myös tukija. Myös työporukatkin voivat saada tätä palvelua, että jaksaa töissä ja muutoksia arjessa ja töissä.

Ole minuun yhteydessä sähköpostilla sini_heilimo@hotmail.com jos hyvinvointivalmennus kiinnostaa. Tee mielelläni tarjouksen kuunnellen ensin, että millaisiin asioihin yrityksesi tai itsesi haluaa valmennuksesta.

Yksityisille asiakkaille tarjoan sekä henkilökohtaista valmennusta teamsin tai puhelimen välityksellä. Minulta löytyy kaava elämäntapamuutokseen haluavalle. Minulta löytyy vielä faceboooksivu jonne pääsee mukaan jos haluaa ja siellä tulee lisää vinkkejä ja tukea muilta.

https://dot.ruissalospa.fi/t/t?a=1543167033&as=1734744150&t=2&tk=1

tämä on mainontalinkki. Mainitse minut jos ruissalon juttu kiinnostaa.

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *