Still alive, Läski?

Kuten jotkut tapaavat sanoa, joulu on nyt juhlittu. Joidenkin mielestä joulun vietto lakkaa vasta loppiaisena, jolloin kuusen olisi hyvä siirtyä ulkotiloihin. Minä tykkään viettää joulua oikeastaan melko kauan, vaikka huippuhetki on toki aattona. Melkein ärsyttää ne, jotka heti joulupäivän iltana tyrkkäävät koristeet laatikoihin ja alkavat valmistautua uuteen vuoteen… vaikka koskaan ei kai pitäisi inhotella kenenkään tapaa elää, vaan antaa kaikkien (kuusien) kukkia vaan.

Joka tapauksessa olen suuntautunut hiukkasen jo uuteen vuoteen, suunnitelmien ja lupausten suhteen tietenkin. Koska projektini ”vähemmän läski Läski” on ollut jäissä oikeastaan kesän alusta saakka (hups), ajattelin muiden kaltaisteni kanssa elvyttää sitä näin vuoden alusta. Mutta onko kukaan ajatellut samaa kuin minä: kuinka kamalaa on mennä salille heti tammikuussa, kun kaikki muutkin ovat siellä ja koettavat sulattaa konvehteja reisistään? Kauhea tungos. Vaikka olenkin luvannut kaverilleni, että menen testaamaan saleilua hänen kanssaan, ajattelin pitäytyä tammikuun ajan lenkkeilyssä ja ryhmätunneilla. Jälkimmäistä harrastaessani joudun ehkä ojasta allikkoon, sillä voisin lyödä vaikka vetoa, että ryhmäliikuntatunnitkin ovat ihan täyteen ammuttuja… Mutta koska muistelen pitäneeni pumpista (eli bodypumpista) kovasti, saatan kestää tungoksenkin paremmin kuin uuden tuttavuuden, salilla käynnin vuoksi.

Onko teillä suunnitelmia ensi vuodelle? Ja oletteko kenties luvanneet itsellenne jotain esimerkiksi liikunnan saralla, vai oletteko edelleen kinkun ja vihreiden kuulien lumoissa?

Hauskaa joulunaikaa (!) ja uuden vuoden juhlintaa,

toivoo Läski

puheenaiheet hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *