3 x väriä talvityyliin

Laura de Lille

Talvitakkikuukausien perimmäiset ongelmat: 

1. Samaa mustaa, harmaata tai neutraalinväristä talvitakkia jaksaa katsella noin jouluun saakka. Keväällä takilla tekisi jo mieli heittää talvivesilintua.

2. Harmaus ja pimeys eivät suoranaisesti inspiroi iloittelemaan tyyleillä, väreistä nyt puhumattakaan. 

Niinpä kokosin yhteen muutaman loppuvuoden asusteidean, joista vanha kunnon musta ja harmaa talvitakki saavat uutta puhtia.

Idea 1. Elegantti vaihtoehto pipolle ja hanskoille? Tekoturkiksesta valmistetut muhkeat korvaläpät. Luistelijatyttöviboja voi jatkaa pörröisellä muhvilla.

korvaläpät ted baker / kaulahuivi scotch and soda / muhvi miss selfridges

Idea 2. Kuosillinen villahuivi on iisein tapa päivittää talvityyli. Jos väri ei riitä, valitse samalla myös printin väritykseen passaavat kirjavat käsineet. 

turbaanimyssy lane crawford / kaulahuivi maison scotch / nahkahansikkaat john lewis

Idea 3. Pitäydy kylmissä sävyissä. Tummat vihreät, viininpunaiset ja violetit ovat maltillisia väripilkkuja, joita on erityisen helppo miksailla. Tupsupipon ja lapaset värkkää iisisti jopa itse.

tupsupipo uniqlo / kaulahuivi vero moda / lapaset monki

Kommentit

muumiii (Ei varmistettu)

heii! ihanat takit! Mistä kuvan takit ovat? :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Jaiks, nyt pisit pahan!

Musta taisi olla ainakin IRON.

Avneesh panwar (Ei varmistettu) http://gethelpwindows10.com

Then you are need the any window10 help to use this website link. i hope you will enjoy the working of this website. there are more mind blowing uses are add this website you are new to try the best option of the website.

Kommentoi