4+1 ajatusta tiistaille

Laura de Lille

1. Kuinka usein tulee syötyä donitseja? Sydändonitseja! Ei ikinä. En ole tieteilijä, mutta väitän, että onnella on suhde iltapäivällä nautittuihin vaaleanpunaisiin leivonnaisiin, joiden päällä on punaisia sydännonparelleja. Syökää niitä!

2. Positiiviset yllätykset. Miten kivaa onkaan olla väärässä! Esimerkki: juuri kun ajattelet posteljoonin hukanneen postisi tai kamujen kämmineen osoitteesi, postilaatikossa odottaa käsinkirjoitettu kirje. Jes!

3. Uusi slogan: mieti vähemmän, tee enemmän. Ihan sama, että edellisestä joogatunnista on triljoona vuotta. Totta kai lähdet joogaamaan keskiviikkoiltana töiden jälkeen, kun kerran pyydetään. Sopiva harkinta-aika? Viisi sekuntia.

4. Hyvät huonot jalkineideat. Olen vakuuttunut, että tarvitsen punaiset kengät. Ei siis mitään jokatytön tennareita tai docmartinseja, vaan kirkkaanpunaiset mokkanilkkurit. Korolla. Ideoita?

+ 5. Randomien tiistaiajatusten bubbling under: ihmiset, jotka näyttävät lemmikkieläimiltään. Vaikkapa se valkopartainen papparainen, jonka näin tänään kantamassa pikkupuudeliaan suojatien yli. Jopa ilmeet olivat samat. Ihan parasta! 

Kommentit

One day

Uusi sloganisi on niin totta, sitä lupaan itsekin toteuttaa enemmän! :)

hannnnnn (Ei varmistettu)

Siis tää on niin totta, ihmiset tarvii pieniä iloja enemmän! Ei tarvita lisää negatiivisuutta ja valitusta tähä maailmaan!! :)

tiinapetriikka

Ihmisten ja lemmikkien yhdennäköisyys, se jos joku saa iloiseksi!

Venlakarpalo

Tartuin tuohon ihmisten ja lemmikkien yhdennäköisyyteen niinkin paljon, että julkaisin kuivia itsestäni ja koirastani. Laitoin esille satunnaisia otoksia, joita löytyi koneelta, ei sen kummempia poseerauksia... Tähän voisi yhdistää myös kohdan kolme: Mieti vähemmän, tee enemmän. Todella spontaanisti ja nopeasti kasattu pieni juttu. Yritän noudattaa tuota ohjetta enemmänkin, sillä tuloksnena voi olla elämänlaadun ja nautiskelun lisääntyminen. Tai ainakin uusia kokemuksia :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Ou jea! Tää olikin ihan selvä juttu: kuin kaksi marjaa!

Kommentoi