Hyvä kahvila, parempi mieli
Olen alkanut enenevissä määrin puhua freelance-töistäni myös blogin puolella.
Vaikka suurin osa työnkuvastani on ei-niin-jännää markkinointikirjoittamista, olen syksystä lähtien tehnyt myös muunlaisia vapaan kirjoittajan töitä.
Yksi näistä on Paulig.fi:lle työstämäni kahviaiheinen juttusarja, joka jatkuu pitkälle kevääseen saakka.
Viimeisisin vieraskynäni käsittelee suomalaisen kahvikulttuurin murrosta ja uusia tuulia.
Jutun tekeminen vei minut tutustumaan Helsingin Lehtisaaressa sijaitsevaan pienpaahtimo-kahvila Maja Coffee Roasteryyn ja kalliolaiseen Good Life Coffeehen.
Kokemus oli antoisa ja avartava. Itsensä haastaminen tekee terää ja niinpä hoidin myös jutun valokuvauksen. Aiheesta kiinnostuneet voivat lukaista sen täältä.
Mutta ei lukuvinkkiä ilman teaseria tulevasta – ainakaan, jos se liittyy reissaamiseen.
Ensi kuun kahvijuttu nimittäin käsittelee Köpiksen pikkukahviloita. Makumatkailijat pysyköön kuulolla!