Avaruuspaita

Laura de Lille

Tämänpäiväistä hellepuseroani koristavat monenkirjavat galaksit.

Niistä sekä shortseista tulkoonkin virallinen kuumuudenkestävä asuni. Tukkaa en ole päästänyt valloilleen kohta pariin viikkoon — nuttura päälaella viimeistelee koko helppouden, ja onpa minusta tullut samaan syssyyn erään toisen nuoren neitosen tavoin laiska tukanpesijä.

Saman parin viikon mittaisen ajanjakson olen huristellut sandaaleissa, eilistä korkokenkähairahdustani lukuunottamatta. Niissä pyöräilin Brooklyniin, ja takaisinkin olisin varmaan tullut, jos lattaribaarissa nauttimallani raikkaalla margaritalla ei olisi ollut niin tuhoisia vaikutuksia.

Niinpä sitten nappasin Jesperin kainaloon ja kuljimme kotiin junan hellässä huomassa. Ei sitä tosin ihan seikkailutta selvitty  — kotikulmien metroasemalla vastassa meitä odottivat monen monet kiviportaat. Tepastelinkin ne sitten ylös muina tyttöinä pikkupienissäni ja 15 cm:n korkokengissä raskasrakenteisen vintage-pyöräni kanssa.

Ja menestyshän se oli. Vanha suosikkisanontani, mitä ikinä teetkään, tee se pokkana, päti taas tässäkin. Jopa portaiden ylätasolla seisoskellut poika antoi aplodit.

Niin. Mihin sitä tosiaan miehiä tarvittiinkaan?

 

Kommentit

Enma

ihana sinä ja paita! :)

Fee- (Ei varmistettu)

Mistä tuo ihana paita on kotoisin? Ihan älyttömän makea!

kemma (Ei varmistettu)

Oot söpö! Jotenkin tästä kirjoituksesta jäi olo, että niin, elämä voi olla aika ihanaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi Laura, New york todella pukee sinua!

Stillleben

Ensimmäinen kuva on valtavan kaunis! Onko hiuksesi muuten ajeltu vain vasemmalta puolelta? Oikeaa kasvonpuoltasi esittelet kovin harvoin. ;)

Linkkivinkki: http://www.kaleva.fi/teemat/hyva-elama/muoti/suomen-muotialalta-puuttuvat-kaupalliset-osaajat/598586/ Rohkaisehan Suomen tyttöjä suuntaamaan alalle, luulen että kovin moni ei edes tiedä tällaisen olemassa olosta!

Laura Pollari
Laura de Lille

Enma, voi ei. Ite oot ihana! :)

Fee-, se on Forever21:lta. Sieltä saa parhaat kesävaatteet!

Kemma, niin voi. Kaikki riippuu siitä, miten sitä tarkastelee! :)

Klavvyminx, kiitos muru! Tukka on ajeltu tosiaan vain vasemmalta puolelta, vaikka hetken verran ajattelin molempia. Saa nähdä, tällä hetkellä olen tykästynyt tähän tyyliin.

Kiitos linkistä muuten!  Tästä aiheesta saisi aikaan mainion postauksen.

P.s Laita ihmeessä niitä tanskanmatskuja tulemaan! :)

Kommentoi