Bordeaux, my love

Laura de Lille

There I said it. Syksyn kivoimpiin asioihin kuuluvat nämä viininpunaiset farkut, jotka ovat olleet ainoat housut, joita olen suostunut käyttämään viimeisen kuukauden aikana. 

Yläosana niiden kanssa tänään sai luvan toimia kesällä ostamani second hand-kesämekko. En olisi ihan heti ajatellut, että hankinnastani tulisi näin monikäyttöinen. Hassua kyllä, sen maalauksellisista kukkasista löytyy kenties suurin annos printtejä ja kirkkaita värejä, joita tällä hetkellä pukeutumisessani kestän.

Saa muuten nähdä miten pitkään käärityillä lahkeilla ja ohuella jakulla vielä pärjää. Sandaaleista olen sentään jo tajunnut luopua muutama viikko sitten. Mutta otetaan näistä nyt ilo irti niin pitkään kuin vielä voi! 

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Mahtavat housut Laura! Saanko udella mistä?

Mistä tulikin mieleeni, että meillä taitaa muuten olla yllättävän samanlainen maku ;)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hahaa, kiitos muru! :) Tiedätkö, mä näin juuri tällaiset Cheap Mondayn farkut Weekdayssa kuukausi takaperin, mutta siellä ei ollut silloin enää kokoja jäljellä. Siispä reippaana tyttönä seikkailin läpi kaikki ruotsalaisketjut, jotka kaupungista löytyy (koska niissä on aina samat värit!) ja lopulta löysin onneni Forumin Lindexin farkkukasasta. Parikymppiä maksoivat ja ovat kyllä huippumukavat.

Pienenä sivuhuomautuksena muuten - olen pistänyt merkille, että tätä väriä näkyy katukuvassa paljon enemmän miehillä kuin naisilla! Mistä lie johtuu? 

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Hyvin reippailtu, onnittelut! :) Viininpunainen kyllä pukee miestä ja on ehkä maanläheisenä helpompi ottaa haltuun kuin kirkas punainen. Ja toimii muuten hyvin tummansinisen kanssa, jota suomalaismiehilläkin on vakkarina kaapissa. Että mene ja tiedä, mutta hyvä näin.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hyvä pointti! Ja nyt kun otit tummansinisen puheeksi - aika vakkariyhdistelmänä näiden kanssa on mullakin ollut tummansinisen väljä neuletakki! Mutta hyvä miehet, tykätään! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi ihana asu! Mua kanssa tällä hetkellä viehättää viininpunainen. Harmi kun sitä ei (ainakaan vielä :P) löydy kaapistani...

millamainen.blogspot.com

Roosa
Mangomalen

Kaunis asu Laura!

Laura Pollari
Laura de Lille

Vierailija ja Roosa, kiitos kauniit! :)

Johannasi (Ei varmistettu)

Kommentoi