Brooklynin tyylillä

Laura de Lille

Ottaako joku vielä vuonna 2013 asukuvia, joissa mökötetään?

Me ei. Ei kuulu talon tapoihin.

Villin viikonlopun ja williamsburgilaisten kotibileiden (joiden dj:nä toimi mikäs muukaan kuin 70-vuotias papparainen) jälkeen oli hyvä lähteä ulos tuulettumaan kera kämppiksen.

Neljän tunnin pyöräreissu oli värikäs, aurinkoinen ja kaikkea, mitä keväännälkäinen sielu voi sunnuntailtaan kaivata. Huulipunassa ei säästelty, ja myös jätskiä kului. Mikäs tässä pomppiessa, siis.

Brooklyn kuittaa! 

Kommentit

One day

Ihania aurinkoisia kuvia, tuli hyvä mieli! :)

(Ei varmistettu)

Täydellistä!

saarah
visual diary

aivan huippuja kuvia! onpa siellä jo kesäistä!

Kedonkukka (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! Näitä katsellessa tekee mieli pistää päälle kaikkea värikästä ja lähteä kirmailemaan pitkin katuja. Harmi vain kun kuume on vetänyt sängynpohjalle, iloitsen siis väreistä pyjamassani :D. Muistatko, mikä on tuon kaverisi yllä näkyvän Marimekko paidan nimi? Olen yrittänyt sitä metsästää pidemmän aikaa, mutta hakusanoilla "marimekko paita" on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta ;). Kiitos ja ihanaa kevään jatkoa sinne! Vai onko siellä jo kesä :)?

marrr (Ei varmistettu)

Tossa kolmannessa kuvassa sun neuletakki näytti ihan paljettikuorrutetulta aamutakilta. Saakohan sellasia jostain. Pakko saada paljettikaapu!

No, paljetteja tai ei. Parhaita asukuvia ikinä! Huulipunakin näyttää superhyvältä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen samalla asialla kuin Kedonkukka! Tuo paita on ollut metsästyksen alla vaikka kuinka kauan! Oliko nimi Kivikko? Kallio? Taidan kyllä nyt sekottaa siihen toiseen kuosiin.

Ihania, kesäisiä kuvia!

Millimi (Ei varmistettu)

Vau mitä leidejä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Paita on Satu Maarasen Marimekolle suunnitteleman Lohkare-sarjan Piikivi-paita. Se on viime kesän mallistosta, paitaa voi löytyä vielä tehtaanmyymälöistä :) Ihania kuvia!

Marii (Ei varmistettu)

Hei ihana Laura!

Kiitos mahtavasta blogistasi, olet todella inspiroiva ja positiivisuutesi saa mut aina hyvälle tuulelle. Kaipaan videopostauksia, pliis tee sellainen taas pian! :)

Iloa ja valoa päiviisi!

Laura Pollari
Laura de Lille

Voi voi, kiitti kamalasti kaikille! Myös sille näppärälle vierailijalle, joka huikkasi paidan nimen ennen mua :-)

Aurinkoa!

Kommentoi