Coterie, eli sisäänostajan taivas

img_6702.jpg

img_6701.jpg

img_6699.jpg

Piipahdin toissapäivänä mielenkiinnon ja töiden puitteissa Fashion Coteriessa, eli yhdellä New Yorkin tärkeimmillä muotimessuilla. Siellä minä pyörin sisäänostajien ja pressin virran vietämänä, vanhaan tuttuun tyyliin.

Noin ylipäätään muotimessuista mieleen tulevat auttamattomasti kouluajat, jolloin kiersimme tunnollisesti niin muoti-, kangas- ja koru- sekä asustemessuja pari kertaa vuodessa muistiinpanovälineidemme kanssa. Tuoreelle opiskelijalle  nämä vaatetusalan ammattilaisille suunnatut messut olivat tietenkin varsin jänniä tilaisuuksia.

Tämän kevään Coterie ei sinänsä eronnut vanhoista tutuista juuri mitenkään, mutta ihan mielenkiintoista hallien kiertely kaiken kaikkiaan oli. Muutamat paikalla olleet esillepanijat nostivat muistoja mieleen työharjoitteluajoilta sisäänostotoimistosta ja kylläpä sieltä muutama L’Eclaireurin brändikin kohdalle osui.

Näinpä myös ensimmäistä kertaa elämässäni livenä Victoria Beckhamin malliston, jonka olemassaolosta en tiennyt laukkuja lukuun ottamatta vielä vähän aikaa sitten juuri mitään. Toinen kohtaaminen liittyi sen The City-tv-sarjan tytön linjaan, joka pienoiseksi yllätyksekseni oli edelleenkin olemassa. Ei mitään tavallisesta poikkeavaa sielläkään, mutta tulipa nähtyä. Jälkimmäisellä hipelsin kukkamekkoa, jonka vyötärölle ommeltu paljettinauha roikkui jo nyt onnettomana puoliksi rikkoontuneena. Mutta kaipa joku sitäkin sitten tarvitsee.

Mutta ei huonoa jos ei jotain hyvääkin: Paras messubongaukseni olivat söpöt platform-kengät, joista puolestani näen enemmän kuin mielelläni makoisia unia tänä keväänä.

Mukavaa viikonloppua, pitäkää hauskaa!

terkut_0.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *