Esittelyssä: Lauran luottotavarat

Laura de Lille

Mainitsen blogissa vain harvoin, mistä vaatteeni on hankittu.

Erityisen merkityksellisenä en ole käytäntöä pitänyt, sillä etikettejä tärkeämpää on se, miltä vaate tai asuste näyttää ja tuntuu päällä.

Vaatteisiini voin käyttää tonnin tai vaikka pari euroa – brändit itsessään eivät kiinnosta.

Tänään ajattelin kuitenkin tehdä poikkeuksen, ja esitellä muutaman luottotavarani – ostopaikka ja merkki mukaan luettuna.

Paitsi tennarimisu, olen buutsityttö henkeen ja vereen.

Mäihä olikin melkoinen, kun löysin nämä viininpunaiset vintage-saappaat New Yorkin Williamsburgissa sijaitsevasta Stella Dallaksesta (285 N 6th Street.) Buutseista muistelen maksaneeni viitisenkymmentä dollaria.

Saappaiden kaverina käytän usein mekkoa tai erimittaisia hameita. Oma suosikkini on halkeellinen midihelma, joka toimii kuin unelma paljailla säärillä. Kesäisin pukeudun myös minimittaan – vaikkapa tähän Weekdayn kukkahameeseen, jota käytän usein jättineuleen ja narusandaalien kanssa.

Lämpimällä säällä kamuna toimii puuterinvärinen, Brooklynin Narnia Vintagesta (672 Driggs Avenue) ostettu Guccin silkkitoppi.

Käytin pitkään ainoastaan hopeakoruja. Kulta- ja kupari-ihastuksen voin sanoa syttyneen vasta parin viime vuoden aikana.

Nyt tiedän lämpimien sävyjen sopivan iholleni paljon paremmin.

Jokapäiväiseen korukokoelmaani kuuluu neljä erikokoista sormusta sekä kaulakoru tai korvikset. Kaulalla suosin riipuksia ja korvakoruissa volyymia.

Suosikkimerkkejä minulla ei ole, mutta sormukseni hankin aikoinaan nyt jo edesmenneestä A Thousand Picnics -koruliikkeestä New Yorkin Williamsburgista.

Korujani miksailen esimerkiksi tämän Berliinin Neuköllnistä (Let Them Eat Cake VintageWeserstraße 164) hankkimani 90-luvun pörröneuleen ja Urban Outfittersin pallomekon kanssa. 

Nämä Jeffrey Campbellin Free Peoplelle suunnittelemat avokkaat ovat kenkähyllyni ainoat korkokengät. Ne ostin keväällä merkin New Yorkin Flatironin myymälästä (79 5th Avenue.)

Performoidut mokkakorkkarit ovat kätsyt ja passaavat mainiosti sekä housujen että pitkien hameiden kanssa. Niissä voi myös kävellä kivutta koko päivän. 

Yksi lempparikomboni on entiseltä työkaverilta saatu DKNY:n tututoppi ja R/H:n Helsingin myymälästä hankkimani (Fredrikinkatu 18) monitoimikollari.

Tämän kesän luottolookiini kuuluu Berliinin Kreuzbergistä bongattu kukkamekko (Colours Kleidermarkt, Bergmannstraße 102) ja pörröliivi, joka on niin ikään vintage-löytö (Dress VodeNostitzstraße 25.) Vielä valkoiset platform-tennarit messiin, ja spaissarityyli on taattu!

Olen kangaskassien ystävä, mutta usein mukana kulkee myös tämä New Yorkin Ace Hotelin Opening Ceremonysta (1190 Broadway) ostettu Building Blockin nahkareppu. Minimalistinen monitoimiveska suljetaan puupalikalla, ja siitä saa olkalaukun kahvasta vetämällä.

Näppärää, eikö?

Kommentit

Kettuil (Ei varmistettu)

Hei ihana Laura, suosikkiblogini kirjoittaja. Muitelen että aiemmin keväällä suunnittelit new yorkin opas/vinkkipostausta, ja kysymykseni onkin olisiko sinun se mahdollista vielä kirjoittaa? Olen matkaamassa kaupunkiin viikon kuluttua ja uskoisin vinkeistäsi olevan paljon hyötyä ja iloa!

Laura Pollari
Laura de Lille

Heippa!

Postaus on työn alla, ja tulee toivottavasti viikon sisään ulos. 

Unohtanut en asiaa ole - meillä (perfektionisteilla) vaan kestää joskus vähän pidempään :-)

Stay tuned!

Kommentoi