EVVK-meikkitutoriaali

Laura de Lille

Kun olin ala-asteella, oli siistiä sanoa EVVK, eli ei vois vähempää kiinnostaa. Tämä näkemys elää edelleen yhdellä elämäni osa-alueella: meikkaamisessa.

Kuten te kenties jo tiedättekin — en yksinkertaisesti jaksa olla kiinnostunut, mitä tulee kosmetiikan tai muiden härpäkkeiden avulla kaunistautumiseen. En juurikaan osta meikkejä tai tutki uutuuksia. En värjää hiuksiani, hiusten- tai ripsienpidennyksien ottamisesta nyt puhumattakaan! Jätän mielummin nämä hommat muille ja oikeasti asiansa hyvin osaaville.

Jos aivan rehellisiä ollaan, kauneudenhoito- sekä pukeutumisfilosofiaani on aina yhdistänyt yksi sama komponentti: minua ei jaksa kiinnostaa tippaakaan mitä mieltä muut ovat tyylistäni. Molemmat kun ovat ja tulevat luultavasti aina olemaan täysin tuulella käyviä seikkoja elämässäni. Tänään olin kuitenkin erityisen inspiroitunut. Tässä 10-minuuttinen meikkiräpellykseni. Olkaa hyvät!

Kuvassa näkyvät kaikki päivittäiset tuotteeni: päivävoide, meikkivoide, punaisuutta häivyttävä peitevoide ja puuteri. Silmämeikkini on aina sama: siihen käytän maskaraa sekä silmänrajauskynää, joka on yleensä nestemäinen. Tänään otin pitkästä aikaa käyttöön ihan perinteisen kynän. Vahvistan kulmiani kynällä tai puuterimaisella kulmavärillä, ja kokonaisuuden viimeistelen sen hetkistä tuultani parhaiten vastaavalla huulipunalla. Kuvasta unohtui muuten poskipunani. Se on sävyltään koralliin taittava roosa.

Ensiksi kosteutan ihoni ja teen meikin peruspohjan. Ykköskuvassa olen levittänyt vasta päivävoiteen, ja kakkoskuvassa näkyy meikki- ja peitevoiteesta koostuva pohja, joiden molempien täytyy olla mahdollisimman ohuita ja luonnollisia. Ne kiinnitän irtopuuterilla. Kosteutukseen käytän vähän mitä sattuu — tällä hetkellä The Body Shopin e-vitamiini-päivävoidetta. Tavallisesti minulla on käytössä Nivean pari euroa maksava perusrasva, enkä ole toistaiseksi huomannut vielä mitään eroa näiden kahden välillä. Meikkivoiteeni sekä irtopuuterini ovat Bourjois'n ja peitevoiteeni Lumenen.

Pohjan jälkeen vahvistan kulmiani hitusen, teen silmärajaukset ja laitan maskaraa yläripsiin. Tänään valitsin poikkeuksellisesti oliivinvihreän silmänrajauskynän. Muutoin tämä onkin hyvin vakio silmämeikkirutiinini, enkä pidä esimerkiksi luomiväreistä.

Seuraavaksi levitän poskipunan ja lisään huulipunan. Tänään halusin laittaa ykkössuosikkiani fuksiaa, koska ajattelin sen näyttävän kivalta vihreiden silmien sekä rajausten kanssa. Tätä nykyä en enää juuri käytä huulikiiltoja, sillä olen aivan liian laiska lisäämään sitä päivän mittaan.

Tadaa! Tältä se näyttää. Hymy ja silmänisku taisivatkin sitten olla tämän meikkitutoriaalin antoisin osa. Peace out, ihmiset!

Kommentit

Teemu
Thing for the Bling

Jooo, mä niin muistan ton 'EVVK!!!' -jutun ala-asteelta... itse hoin myös että '(joku on) tosi stylee' (tän vois herättää henkiin taas?!)

Laura Pollari
Laura de Lille

Haha! Ja sit oli kans EVVVK, joka oli varattu oikeasti koville tyypeille.

Kuulin myös tässä joku aika sitten, että nykynuorisolla on uusi sanonta: ISMO, eli ihan sama mulle ookoo.

Todellakin too cool for school :)

 

SannaH.Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Laura!
Hauska ja kivasti toteutettu postaus!
Tosin, riippuu varmasti kovasti minkälaisissa ympyröissä ja minkälaisten ihmisten kanssa liikkuu. Minulle sinun EVVK on jo melkoinen juhlameikki. :) Oma rutiini syntyy kosteusvoiteesta, irtopuuterista ja ripsiväristä...
Suhteellisuus, elämän suola.

Laura Pollari
Laura de Lille

Kyllä vain! Oikeassa olet :)

EVVK viittaa lähinnä siihen, etten ota näitä asioita kovin vakavasti. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oih, jälleen tuli todistettua, että yksinkertaisuus, se on kauneutta :) Olen aina ihastellut meikkiäsi (tai meikittömyyttäsi), joka korostaa upeaa ihoasi! Kaunista! -jo

my view

kaunis meikki! mitä poskipunaa käytät? näyttää tosi freshiltä :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Oi kiitos teille molemmille! Tässähän menee ihan sanattomaksi :)

Poskipunan merkki piti ihan tsekata. Näytti olevan Rimmel, ja sävy on tosiaan nimeltään Coral rose.

Kommentoi