Fausse bonne idée?

Laura de Lille

Pidin pitkään open toe-kenkiä ongelmallisina, ei oikein mihinkään vuodenaikaan sopivina jalkineina. Mutta voi Jeff, kyllä sinä vedit nyt pitemmän korren. Olenko se vain minä, vai onko tämä oikeasti vain ihan älytön idea?

Kommentit

sade

Samaa mieltä noista open toe-kengistä! Eivät vaan ole käytännölliset täällä suomessa, ainakaan. :D Mutta nämä Jeffin kengät ovat kyllä hienot! Mahtavan muotoiset, ja ihanat materiaalit. Luulisin että nämä olisivat jopa hieman käytännöllisemmat...ehkä.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hahaa! Pienen pohdiskelun jälkeen alan olla samaa mieltä kanssasi.

Sitä vaan mietin, että eihän tuollaisten päällä kävely nyt vaan voi olla terveellistä? Eikö jalkapohja tipu tuonne koloon?!

millamainen (Ei varmistettu)

Haha :D Kaikkea ne keksii!

millamainen.blogspot.com

sade

Tämä vaatisi varmaan sitä että pitäs ostaa ja kokeilla! :D

Tosin itse kävelen koroilla kun kameli, joten taidan jättää väliin.. ja ihailla vain kenkien erittäin jännää muotoilutyötä! ;)

sensaatio

Ehkä noi jopa vahvistais jotain nilkan ja jalan lihaksia kun noissa joutuu varmaan taiteilemaan aika urakalla ettei murra jalkaansa :D Jännät kengät, tosin sateella ei varmaan kannata lähteä noilla ulos pomppimaan...

sartsa (Ei varmistettu)

no huh! näin kans jossain semmoset saappaat, joissa oli aukko kantapään kohalla ja se oli kans aika järjetön idea...

tiinamria (Ei varmistettu)

niotillfem-blogin sandralla on noi kengät :) näyttää kyl hienolta ainakin sen jalassa.. http://rodeo.net/niotillfem/2011/09/rullskridskor-fast-anda-inte/

-SL (Ei varmistettu)

jännät kengät!:) en ole vielä päässyt Pariisiin asti mutta kiva lukea kulttuurieroista yms.. www.rantapallo.fi/coloredelmarevacanze/

Open toet ovat kauniita, mutta tosiaan aika lyhytaikainen ilo Suomen kesässä. Nämä on kyllä aika ihastuttavat - tykkään niin kovasti ihmisistä, jotka laittavat välillä asiat päälaelleen ja haastavat totuttuja mielikuvia! Maailma tarvitsee leikkisiä ja mielikuvitusrikkaita kyseenalaistajia! :) 

Wrldtrvellr
Pimeä Onni

vähä mietityttää tosiaan nuo kengät. eikö jalkoja ala särkeen vaan enemmän ku ei ole tukea koko jalan pituudelta? ja näyttää vähä hupsuilta:D mut jeffin kengät on muuten tosi nättejä mut en sit tiiä et kuinka jalkaystävällisiä ne on.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hahaa. Mahtavaa keskustelua, tytöt. Jos joku saa mahdollisuuden sovittaa noita, raporttia tänne! :)

Jenni S. (Ei varmistettu)

Samaa tyyliähän löyty mm. Celinen 2009 kevätmallistosta :D
http://www.jewelsbyzahra.com/wp-content/uploads/2008/11/celine-shoes1.jpg

Näin myös 2009 Dolce & Gabbana
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBkLJsJjDiV8RbRFFfK1l5gGnYwXnAy...

Tulihan noita sillon ihmeteltyä, mutta täytyy sanoa, että noi Campbellit voisin kyllä ostaa jos rikas oisin. :D

Laura Pollari
Laura de Lille

Vou, enpä tiennytkään! Kiitos linkeistä :)

Kommentoi