Halloween-asut: Molly Ringwald

Laura de Lille

Lilyn hattubloggaaja tässä päivää!

Tiistai on hyvä startata pienellä tunnustuksella: nimittäin paljastamalla todellinen syy viimepäiväiseen asustesekoiluuni. 

Se on mikäs muukaan kuin Halloween, jonka otan tänäkin vuonna tilanteen vaatimalla vakavuudella. 

Viimesyksyisen Kleopatra/Milla Magia -pläjäyksen jälkeen päätin, että seuraavan hahmoni olisi oltava perujaan korkeintaan 80-luvulta. Kauaa ei asua tarvinnut miettiä, sillä vastaus oli kirjaimellisesti kielen päällä: senhän oli oltava ikisuosikkini Molly Ringwald! Kahden viikon harkinta-aikaa ja monta brat pack -elokuvaa myöhemmin misun new wave -pitsikukkamekkotyyli osoittautui parhaaksi vedoksi naismuistiin.

Hyvä idea ja helposti toteutettava idea ovat tietenkin kaksi eri asiaa!

Aivan ensimmäisenä oli keksittävä, miten tummapiirteinen siilitukka muuntautuisi persikkaposkiseksi kikkarapääksi. Tehtävä oli kinkkinen: kostyymikaupan peruukkivalikoiman sain ratsata viiteen kertaan löytääkseni edes vähän jotain sinnepäin. Punaista merenneitotukkaa en halunnut, ja Annie-tyylinen afrokaan ei aivan hotsittanut. Mutta voittajana selvittiin!

Vaatteiden ostaminen osoittautui lopulta helpoimmaksi tehtäväksi: tyyli löytyi autenttista kasarikamaa myyvästä, käytettyjen tavaroiden hallista. Koko kauneuteen – puseroon, liiviin ja hameeseen – sijoitin ruhtinaalliset 18 dollaria. Meikkilookkikin loksahti paikoilleen kuin itsestään, kun keksin miten tummanruskeista kulmakarvoista saa loihdittua kirkkaanpunaiset meikkivoiteella ja kuparinvärisellä huulipunalla.

Jo hetken ajattelin löytäneeni aivan kaiken. Peruukkia stailatessani sen sitten muistin: asustahan puuttuu hattu!

Kipaisin sen siltä istumalta hakemaan, ja loppu on historiaa. Kerrottakoon hauskana anekdoottina myös, että hattukaupassa alkoi soida Simple Mindsin Don't You Forget About Me heti kun jalallani putiikkiin astuin. Selvä merkki, you don't say?

Ai niin ja miten se asu? Katso itse, ja bongaa joukosta wannabe-Molly!

Meniks täydestä?

Kommentit

paju

Mahtava asu ja kaunis tyttö!

kryp
Taskunpohja

Täydellist poka! Meikkis kopioi - oi oi! 

vaiva (Ei varmistettu)

Oijoooi mainio!!

terttunen (Ei varmistettu)

Täydestä menee. Tuo liivi näyttää näin osittain nähtynäkin hyvältä. Voi löytyä muutakin käyttöä?

somewhere

Mahtava idea ja vielä hienompi toteutus! Molly Ringwaldilla on tyyliä. Tulikin heti innostus katsoa liuta John Hughesia. Viikonloppun leffat siis selvillä! :)

Heidi_S (Ei varmistettu)

Oli pakko laittaa tämä linkki tänne, kun tulit niin mieleen tästä postauksesta: http://www.abeautifulmess.com/2013/10/bjork-swan-dress-costume-tutorial....

Ihan kiva tuo Molly Ringwald asukin on, vaikka en tunnistanutkaan henkilöä nimeltä :)

Lollo (Ei varmistettu)

OOH oot ihana!! Punatukkakin sopii sulle :) Mahtavaa panostusta ja upea liivi :D

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

No meni, ihan huikee :)

Kommentoi