Harmaa hiirulainen

Laura de Lille

Jo heti ensi kättelyssä on todettava, että rakastan värejä.

Kirkas on kunkku ja kuosit rokkaa. Mustasta tulen vain huonolle tuulelle. 

Mutta harmaa! Harmaassa on sitä jotakin – vähän kuten luonnonvalkoisessa. Harmaa onkin ehdoton suosikkini kaikista neutraaleista sävyistä. Sinertävänharmaa, hiirenharmaa, meleerattu harmaa. You name it! 

Voisin pukeutua harmaaseen vaikka joka päivä – kunhan joukkoon sekoittaa paletista muutaman muunkin värin. Kullan ja harmaankaan miksailussa en enää kainostele. Sormukset ja kaulakoru tykkäävät kylmänsävyisestä kaveristaan yhtä paljon kuin minä. Hihii!

Olenko muuten ainut?

Pistäkää sunnuntain kunniaksi vanhoja kunnon turvavärejä tulemaan! Löytyykö teiltä muutakin kuin mustaa?

Kommentit

paulahelena
ALUAP

Harmaa on ihan paras! Viimeaikoina oon ihastunut erityisesti harmaan ja neonvärien yhdistelmään, tosin moinen ei oo vielä itseni päälle eksynyt.

What else is there?

Laivastonsininenkin on aina varma valinta :)

TiinaMariN.

Harmaa ja neonkeltainen on ihana yhdistelmä! Turvavärini on varmasti valkoinen, se skarppaa olemuksen ja tiedän että näytän siinä hyvältä. Siksipä huomiseen pääsykokeeseenkin päälle valikoituu kokovalkoista:)

Aino S

Ehdottomasti harmaa. Mielellään tarpeeksi tumma sellainen, muuten tulee olo, että on lähtenyt yöpaita päällä liikenteeseen.

Toinen toimiva on jo aiemmin jonkun mainitsema laivastonsininen. Korvaa mustan täydellisesti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tulin vain tähän väliin sanomaan kiitoksen upeasta tyylistäsi - se on ilo silmälle kerta toisensa jälkeen. Jee!

^Ja hups, nimimerkki unohtui :)

Riina / Olipa kerran Pariisi (Ei varmistettu)

Hih, miten sä olet selvinnyt aikoinaan Pariisissa niinkin pitkään, jos tulet mustasta huonolle tuulelle? ;) Sehän on tämän kaupungin virallinen pukeutumisväri. ;)

Mulle kotoisimpia värejä on vuosia olleet nude ja laivastonsininen. Ja se karmea mustakin on täällä tarttunut, muttei sentään kokomustana. ;)

Laura Pollari
Laura de Lille

Musta JA harmaa! :) Ja joo, täytyy myöntää, että tiukille otti.

Hei (Ei varmistettu)

Tallaista ei varmaan saisi kysyä tai kommentoida, mutta minua vain jäi kovasti vaivaamaan. Olet niin hoikka, mutta miten kuvasta vain näyttää kuin olisit pienin päin. Kaikilla on tietysti erilainen kroppa, ja kyllä itselläkin välillä on sellanen pömppömaha, että joku voisi luulla minun odottavan. Joten pahoitteluni jos näin ei ole ja aiheutin kommentillani mielipahaa. :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hahaa! Taitaa nyt vaan olla asennossa tai paidassa vikaa :-)

kryp
Taskunpohja

Sininen! Tummansininen tarkennettakoon.

Kommentoi