Hudson, I love you

Laura de Lille

Vielä lähes puolen vuoden nykkiläisyytenikään jälkeen en osaa päättää kummasta pidän enemmän  — Hudson-joesta vaiko East Riveristä. 

Valinta voi olla kinkkinen, kun iltaiset näkymät kohti Hudsonia ja kaukana siintävää Jersey Cityä ovat yhtä taianomaisia puikkelehtivine purjelaivoineen sekä pastellinsävyisine taivaineen.

Kuten jo aiemmin todettu, paluuta New Yorkin metron kuukausikortilliseksi asiakkaaksi ei taida enää olla. 

Rantatielle kevyesti puhaltava tuuli rauhoittaa mielen tyystin toisella tavoin työpäivän jälkeen kuin ilmastointilaitteista huriseva junanvaunu. Täällä tuoksuvat vastaleikattu ruoho ja leppoisaa kesälomaa viettävät joenrannan puut —  lapsuuden kesien lempparit. Joskus jään ylitöihin oikein tarkoituksella, että pääsen polkemaan kotiin laskevaa aurinkoa katsellen. 

Helteessä ei ajatus aina kulje, mutta kesä pyörän päällä saattaa olla parasta, mitä aivonsa liian monilla Fahrenheit-asteilla turruttaneelle suurkaupungin asukkaalle voi tapahtua.

Lämpimän tunnelmallista alkuviikkoa!

Kommentit

vilma.p
Vilma.P

Ihania kuvia Laura! Tästä postauksesta pystyi jotenkin kuvettelemaan New Yorkin tunnelmaa niin, että tuli himo päästä sinne! Aikoinaan sun blogi sai mut haluamaan matkustaa Pariisiin ja nyt New Yorkiin.. :D

primrose (Ei varmistettu)

Ah, ihania kuvia..! :) Kivaa viikkoa sinnekin!

Jannis (Ei varmistettu)

ah, kirjoitat niin kauniisti. kunpa jonain päivänä mäkin pääsisin nykiin.

Kommentoi