Illantullen

Laura de Lille

Rakastan syksyä ja kirpakoita iltoja.

Jos minulta kysytään, ne kuuluu viettää a) kotona viltin alla tai b) illallisella tunnelmallisessa ravintolassa.

Eilen päädyimme jälkimmäiseen – Greenpointissa sijaitsevaan Enid'siin, eli samaan paikkaan, jossa kävimme poikaystävän kanssa aikoinaan ensitreffeillämme. 

Kuten odottaa saattoi, ison kahvipannun ja hyvän kasvisburgerin äärellä ratkaistiin monta pulmaa – muun muassa taannoinen joulukysymys. Saimme nimittäin kuningasidean lähteä jouluksi mökille Kanadaan. Täältä tullaan pakkasukko, ja vieläpä kaksin kappalein!

Sopivaa mökkiä etsitään edelleen, mutta suomalaistyttis päätti jo, että ilman takkaa ja saunaa ei tule kauppoja. Tanskalaisosapuolelle tämä päivänselvyys ei aivan auennut – ainakaan vielä.

Jos Kanadan-siskot ovat kuulolla, pistäkää ihmeessä ideoita tulemaan – erityisesti Ontarion alueelta. Vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita!

Vi ses!

Kommentit

anni-- (Ei varmistettu) http://uimamaja.blogspot.fi

Miulla alko heti soimaan päässä tää: http://youtu.be/RO_ucBgTzA8?t=1m20s

Eipä tässä muuta ^_^

Laura Pollari
Laura de Lille

:D 

Hei kiitti tästä!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

En valitettavasti osaa auttaa Kanada-asiassa, mutta pitää vaan sanoa, että olen tismalleen samaa mieltä koleiden syysiltojen viettämisestä tunnelmallisessa ravintolassa. Ihan parasta: puheensorina, kynttilät pöydissä ja ulkona puhuri. Rakastan syksyä kaupungissa!

 

Kommentoi