Intiaanikesä

Laura de Lille

 

Ei puhettakaan, että kesä olisi minnekään New Yorkista kadonnut.

Päinvastoin – täällä sitä paistatellaan helteessä edelleen. Jo kohta neljättä kuukautta putkeen.

 

Vaan mitäpä ei tyttö tekisi pienen intiaanileikin varjolla?

No sitähän minäkin.

 

Selän paljastava neuletoppi bandeaumaisine rintsikoineen on ollut menneen kesän ykkösasuni. Pikku-Heidi-letteihin palasin taas vuoden tauon jälkeen muistettuani, että voin viikonloppuisin laittaa tukkaa, kun uututtaan kiiltävä ystäväni, pyöräilykypärä, ei ole kuontaloa sotkemassa.

Jolien tyttäriltä lahjaksi saamani oranssinvärinen luomuhuulipuna sai hoitaa meikinvirkaa tänään, joskaan kosmetiikkapussista kesän aikana kovin vieraantunut minäni ei oikein osaa päättää, mitä mieltä laittautumisesta oikein olisi.

Jos totta puhutaan, olisin jo aika valmis loikkaamaan välikausikeleihin, jolloin voi pukeutua pitkähihaiseen mekkoon ja nahkarotsiin. Vetää jalkaan sukat ja huivin kaulan ympärille. Koska en laske suotuisien sääjumalien, tai kenenkään muunkaan varaan, päätinkin lähteä kuun vaihteessa Norjaan sekä Tanskaan tuulettumaan.

 

Kesä, rakkaani – oli kivaa, mutta nähdään taas ensi toukokuussa, jookosta?

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis hetkinen.. Juuri kotiuduit Islannista, kävit heti seuraavaksi Suomessa, jossa ravaat vähän väliä ja nyt sit Norjaan? En tiennyt juuri valmistuneella olevan niin hyvä palkka.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Kudottu toppi on kivan näköinen! Uteliaana kutojana kysynkin, onko sen joku (sinä?) kutonut itse vai onko se ostettu jostain?

K.

Laura Pollari
Laura de Lille

 

Vierailija, Hahaa! Suomessa, jossa ravaan vähän väliä, eli kerran vuodessa työmatkalla? Vaikken ihan ymmärrä kommenttisi hyökkäävää sävyä, lisään myös, että ne harvat lomapäivät, jotta minulla vuodessa on, käytän mielummin reissussa uusia asioita oppien ja ihmisiä tavaten kuin esimerkiksi sijoittamalla tavaroihin. Entäs sinä?

K, Et ole eka, joka kysyy! :) Ei muuten olisi muuten varmaan vaikea tehdä itse. Toppi on jostain putiikista Sohosta ostettu aiemmin kesällä alennusmyyntien aikaan. 

annemi

Ihana toppi! :)

Suomen länsirannikolla kesä on jo jättänyt hyvästinsä. Toisaalta kaipaisin vielä kahta, kolmea hehkeää elokuista hellepäivää, koska niitä ei nyt juurikaan ollut, mutta toisaalta, syksy on tervetullut. Hämärään on helppo kietoutua. Ja oi, Tanska, miksei Norjakin. Tunnelmakuvia, kiitos! :)

Bloglovinin kautta blogiasi lukevana toivoisin myös, että muutaisit blogin nimen siellä. Nyt se nimittäin näkyy nimellä "Lily", ja loputtoman järjestelmällisenä ihmisenä tämä asia riipii mua käsittämättömän paljon. :D

Claudia S. (Ei varmistettu)

Heippa!

Blogisi on kyllä aina ihanaa luettavaa.Aloitin juuri ranskan kielen opiskelun Pariisikokemuksiesi innoittamana. :) On muuten ollut hauskaa huomata näiden blogivuosien varrella miten tyylisi on muuttunut aina vain raikkaan persoonallisemmaksi.

Mistäs muuten tuo vaalea korusi on? Yleensä korut tuppaavat ahdistaa tai tekevät vaivaantuneen olon mulle, mutta tuo näyttää tyylikkäältä ja rennolta yhtäaikaa!

Miika K (Ei varmistettu)

Hyvä tukka!!! <3

Laura Pollari
Laura de Lille

annemi, kiitti! Pitäisi vielä keksiä, miten sen saisi alkuperäisiin mittoihinsa. :)

wry, näkyy nimellä Lily? Siis Laura de Lille / Lily? Kiitos vinkkauksesta!  :)

Claudia S, heippa ja kiitos kivasta kommentista! Mahtava kuulla ranskan opinnoista! Uuden kielen haltuunotto on aina hyvä idea - niitä ei tosiaan voi koskaan osata liikaa. :)

Kaulakoru on Urban Outfitteriltä. Se on kiva, mutta olen jo pariin otteeseen joutunut korjaamaan. Argh!

Miika K, kiitti muru! Millon leikkaat mulle uuden?

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuohan kaulakoru on suora kopio suomalaisen Raivio-Kuljun tuotannosta! Siipi Pendant http://www.raivio-kulju.com/18

Höh. Niin ne ideat kiertää :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Ei kun sori, luulin kommentoineeni pari päivää aikaisemmin julkaiseemani postaukseen, jossa näkyi eri koru. Tämähän on siis tosiaan Päivi Raivion! Kiitti korjauksesta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upee tukka! Olet huippukaunis. Ja staili.

Ei kun pelkästään Lily, tuo Laura de Lille on tipahtanut kokonaan blogin nimestä pois.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah, niin kauniille Lauralle sopisi erinomaisesti myòs poikatukka!

Sempre verso il vento cara mia!!!

Baci!

Kommentoi