Isabelkin sen tietää

Laura de Lille

Ole oma itsesi, rakasta maailmaa, usko itseesi, ole kiva! You can do it

Kuka kaipaa hirveitä muovipusseja, kun maailmasta voi tehdä vähän paremman kangaskassilla? 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka!

Oon tulossa elokuun alussa Pariisiin ja kaipailisin vähän vinkkejä :) Oon yrittänyt löytää kivoja paikkoja tätä blogia lukemalla mutta jäi vielä pari kysymystä;

Mitä baareja suosittelisit Pariisissa, jos haluaa kuulla hyvää musaa, katsella kivasti pukeutuneita (paikallisia) ihmisiä ja kaipaa rentoa tunnelmaa? Entä tanssimiseen, mitä klubeja suosittelisit? :)

Entä mitkä paikat ovat Pariisissa näkemisen arvoisia, jonne ei välttämättä heti ensimmäiseksi tulisi mieleen mennä? Tämä on toinen Pariisin visittini joten pakolliset eiffelit yms on jo nähty :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei vierailija,

Kiitos viestistä! :)

Tähän ei ole mitenkään helppoa vastata, sillä täältä löytyy paikkoja niin moneen lähtöön. Mutta jos haluat katsella kivasti pukeutuneita ihmisiä ja rentoilla niin suosittelisin suuntaamaan le Marais'n kaupunginosaan. Sieltä löytyy esimerkiksi La Perle. Toinen kovasti nosteessa oleva paikka on La Fidélité, josta kaikki puhuvat tällä hetkellä. Itse en ole siellä vielä käynyt, mutta varmasti kokemisen arvoinen paikka! Omista tansseistani täällä on myös vierähtänyt aikaa, mutta vanha vakkari taisi olla Le Régine.

Muista Pariisi-tekemisistä suosittelen: Le Palais de Tokyo, Le Bon Marché-tavaratalo, L'Institut du Monde Arabe (sinne todellakin kannattaa mennä minttuteelle, aivan ihana paikka!)

Toivottavasti näistä oli edes jotain apua! :)

 

 

Kommentoi