Itä-Lontoon ihmeitä

Laura de Lille

Kolmas päivä Lontoossa takana!

Kiitos mahtavan sään, olen huristellut viime päivät pitkin kyliä pyörän ja kameran kera. Olen myös ajanut kaksikerroksisella bussilla, syönyt englantilaista pubiruokaa, ihmetellyt itä-Lontoota ja mössättyjä herneitä.

Yhdelläkään nähtävyydellä en ole vieraillut, ja voi olla, että koko touhu tulee skipattua vanhaan tuttuun tyyliin – vaikka Big Benin ja London Eyen puolivahingossa jo näinkin. Kivaa on ollut, vaikka suurkaupungissa ei kamalasti relaillakaan – ainakaan hostellihuoneessa, joka jaetaan viiden muun ihmisen kanssa. 

Torstai-iltana lähden bussilla kohti Glasgow'ta, ja aiemmista suunnitelmista poiketen tulen Skotlantiin yksin. Kenen ikinä kanssa olikaan puhetta kahvittelusta, pistäkää viestiä tulemaan! Siellä ollaan jo perjantaiaamusta.

Nyt lähden kohti Sohoa ja seuraavia kekkereitä.

Metkaa keskiviikkoiltaa!

Kommentit

miija (Ei varmistettu)

Miten sä aina bongaatkaan noi värikkäimmät seinät kuvies taustoiks :) !
Ja ooih, Lontoo, mun vanha kotikaupunki :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Hyvä kysymys! :) Väri vetää puoleensa?

elives (Ei varmistettu)

Olin Skotlannissa vaihdossa, joten Glasgowssa tuli käytyä muutamaan otteeseen. Tykkään kaupungista tosi paljon, se olisi ansainnut enemmänkin vierailukertoja :---) Kaupunki on aika suuri, menevä sekä taiteellinen. Paljon mukavampi ja aidompi kuin turistikaupunki Edinburgh. Hillheadin pysäkiltä metrossa (subway nimellä kulkee siellä) löytyy vintage-liikkeitä ja Kevin Hall on kivaa aluetta. Jos haluat tuntea olosi leidiksi niin kannataa käydä kahvilla Willow Tea Roomissa ja ihastella Machintoshin luomaa sisustusta (teehuoneita on monia, ainakin kaksi?). Siinä mun vinkit jos sellaisia vielä kaipaat! Pari kaveriani on Glasgowsta kotoisin ja he eivät suositelleet yksin liikkumista kovin myöhään.

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei kiitti tuhannesti näistä vinkeistä! Juuri vasta saavuin tänne, joten pitää kirjoittaa nämä ylös :)

Mä vien sut mielelläni second hand -kauppoihin ja kahvikin kelpais! 

Laura Pollari
Laura de Lille

Jes! :) Huomenna nähdään!

Hattu (Ei varmistettu)

Äh, nyt on pakko kysyä kun kiinnostaa! Matkustatko koko kesälomareissun yksinäsi ja tapaat sitten kohdekaupungeissa kavereita vai onko sulla jotain reissuseuraa mukana? :)
Ja kaunis lintupaita kuvassa! Mistä? ;)

Laura Pollari
Laura de Lille

Heippa! Joo, juurikin näin :) Mun kaverit on ripoltetu vähän sinne tänne, ja suurin osa matkustaa yhtä paljon kuin meitsi. Tapaillaan sitten aina häröissä paikoissa ympäri maailmaa. Näin myös tällä reissulla!

Mitä puseroon tulee - se on Lontoosta ja muistaakseni Wondaland-nimistä merkkiä.

Kommentoi