Joogaa meidän kanssa

Laura de Lille

Jos minun pitäisi nimetä suurin inspiraationlähteeni, olisivat ne muut naiset.

Säteilevät tuikituntemattomat, joiden kanssa jaan vain muutaman minuutin elämästäni. Mieltäni ja korviani kutkuttavat muusikot ja taiteilijat, joiden töihin uppoudun tuntikausiksi. Ja tietenkin ystäväni ja lähimmäiseni, joiden kanssa vaihdan ajatuksia lähestulkoon päivittäin.

Yksi mahtavista mimmifrendeistäni on Mikaela, johon tutustuin New Yorkissa kesällä 2013. Mielenkiintoisen kulman ystävyyteemme tuo jooga: Mikaela on joogaopettaja ja minä käyn hänen tunneillaan.

Kun emme joogaa, puhumme puhelimessa – joskus tuntikaupalla, mutta aina asiaa.

Viimeinen kolmituntisemme päättyi kysymykseen: jos muut naiset inspiroivat meitä päivittäin, miksemme mekin innostaisi heitä?

Mutkattomina mimmeinä pistimme pystyyn yhteisen joogatunnin.

Ensimmäinen on jo tällä viikolla ja myös teikät on kutsuttu!

Heinäkuussa pidämme Helsingissä kaksi sunnuntain iltatuntia: 19.7. ja 26.7. klo 19.00 alkaen.

Hoitola Seizessä (Uudenmaankatu 39) järjestettävä tunti on 75 minuutin mittainen virtaava asanaharjoitus, joka tehdään mahtinaisten musiikin tahtiin ja sopii hyvin myös aloittelijoille.

Voimanaisten lisäksi (itse aion ujuttaa soittolistalle ainakin Stevie Nicksiä) luvassa myös leopardihousuja ja hengausta: tuntia seuraa rento ja hyvin vapaamuotoinen teehetki itseni ja Mikaelan seurassa. Tunnin hinta on 10 euroa, ja kaverinsa mukanaan tuovat saavat yllätyslahjan.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ennakkoilmoittaudu jo nyt lähettämällä viestiä osoitteeseen: seizejooga (at) gmail.com. Mainitse viestissä nimesi, toivomasi tunnin ajankohta ja tarvitsetko joogamaton.

Sunnuntainta nähdään!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Pitääkö kuitenkin olla aiempaa kokemusta joogasta, voi voiko tulla kokeilemaan ihan untuvikkona? :) Anyways mahtava idea!

Laura Pollari
Laura de Lille

Ei tarvitse :)

Lämpimästi tervetuloa!

jellona (Ei varmistettu)

Aah, mieletöntä! Nuo päivämäärät eivät valitettavasti sovi tällä kertaa, mutta tämä turkulainen elättelee toivoa että tunteja pidettäisiin joskus lisää ;)

Laura Pollari
Laura de Lille

Mäkin toivon niin! :)

kissakahvila
Kissakahvila

Kuulostaa aivan ihanalta! Harmi, että tajusin tämän vasta nyt kello kuusi sunnuntaina. Toivottavasti järjestätte vielä uudestaan!

Laura Pollari
Laura de Lille

Oli superihanaa!

Ja seuraava tunti on 26.7. klo 19.

Tervetuloa silloin :)

Jooga ottaa demoneita sisään. Pääasiassa joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään demoni. Demoni syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa monia sairauksia. Mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan lopullisesti pois, vain usko Kristukseen pelastaa

Laura Pollari
Laura de Lille

Ilmiannoin sut just.

Koska lopetat trollaamisen, Toivo?

cool running (Ei varmistettu)

aivan mahti kuvat kaks upeet ladyy keep on rolling tosi rakkaudellinen ja sydämen syvä blogi ainoo kieli mitä ymmärtää :) suoraan sydämmestcsillon mä oon messis just helmi bloki kiitti.

Kommentoi