Jotkut menee naimisiin

Laura de Lille

Ja jotkut hakee vihkisormukset Sohosta!

Viikonloppuna vietettyjen polttareiden lomassa ollaan pohdittu syntyjä syviä. Hääboheemi morsio ja kaaso ovat yhteen ääneen ihmetelleet muun muassa seuraavia asioita:

1) Kannattaako häämekosta löytyä hihat (ehkä.) 

2) Mitä tukalle kannattaa tehdä, jos ei halua tehdä mitään.

3) Ja tietty: mitä kaason rooliin kuuluu. Ei tiedetä!

Erityisesti jälkimmäinen kiinnostaisi. Voisiko joku hääviisas kertoa?

Peace & Love!

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

No en ole niinkään mikään hääekspertti saatika kovin viisaskaan, mutta kerran kaasona olleena, voin jakaa paru juttua joista itse huolehdin.

Esim. Huolehtia morsiammen olotilasta, tehdä kaikki mahdollisimman stressittömäksi ja olla se auttava käsi - jopa vessareissuilla kaasolla on suuri rooli, muuten saattaa osa hameesta lillua pöntössä. Ja mitä tulee siihen stressittömään olotilaan, niin ei kannata kertoa morsiammelle viinan loppumisesta, vaan hätäpäissään kipaista tuhatta ja sataa lähimpään R- kioskiin ja ostaa kylmäkaapit tyhjiksi kaljasta ja siideristä. Toimii! Eikä sanaakaan morsiammelle!

Koristella hääsviitti. Eikä saa unohtaa jekkuja! Huolehtia häiden ohjelmistosta ja nolata itsensä tuntemattomien ihmisten edessä. :D Ja mitäs vielä, en edes muista enää!

Luulen, että se tärkein on vaan huolehtia siitä, että kaikki menee hyvin. Morsian kun tuskin haluaa sinä päivänä kamalasti ajatella mitään ylimääräistä. :)

Ohikulkija (Ei varmistettu)

http://www.haat.fi/aiheet/suunnittelu/kaason-muistilista tuolla on hyviä juttuja ja ne voi katsoa morsion kanssa läpi, missä se haluu et kaaso on apuna.
henkinen apu lienee tärkein :)

EmiliaMaria

Hihat! Ehdottomasti. Hihattomat prinsessamekot alkaa olla out, Maddellakin oli hihat! Ja keskimäärin kaikilla yli 25-vuotiailla naisilla on käsivarsissa enemmän peitettävää kuin näytettävää. Pinterest on ystävä, sekä hiusten että muiden häähommien kanssa. Kaason tehtävä on olla tukena! 

Kommentoi