Joulun anti-toivelista

Laura de Lille

Viimeisin joululahjani ovat villasukat vuodelta 2011. 

Ne lahjoitti tyttärelleen isä, joka kaiketi koetti vinkkailla, mitä vuosia vetoisassa palvelijanhuoneessa elelleen jälkikasvun olisi pitänyt oppia jo aikapäiviä sitten: fiksua talvipukeutumista. Perille meni, eli kiitti vaan iskä!

Tänäkään vuonna en toivo mitään, mutta tilaa kauniille kuville ja kootuille selityksille on riitettävä aina. Tässä siis meitsin tämän vuoden lahjapoiminnat, olkaa hyvät!

Joulun 2013 anti-toivelista:

1. Cold Picnicin taidemaalarikellot.

Onko kiire, ahdistaako ajanjuoksu? No ei hemmetissä! Ainakaan kun ranteesta löytyy brooklyniläisen korubrändin maailman hienoin maaliroiskekello. Pukki hei: suosikkini on toinen oikealta.

2. Building Blockin iki-ihana ämpärilaukku.

Koska entisen autosuunnittelijan visioimia, pökerryttävän kauniita rakennuspalikkaveskoja ei ole maailmassa koskaan liikaa.

3. Guerlainin Eau de Cologne Impériale -parfyymi.

Nyt ylläri heille, jotka luulivat, että julkkishajuvedet ovat 2000-luvun juttu: tämän vuonna 1853 lanseeratun parfyymin muusana toimi kukas muukaan kuin Ranskan keisarinna Eugénie. 160 vuotta myöhemmin parfyymia on edelleen saatavilla alkuperäisessä asussaan, ja parasta koko jutussa on tietenkin tuo ällistyttävä pullo. Pukinkonttiin!

Kommentit

hannnnnn (Ei varmistettu)

What, aikuisten lahjaton joulu ei ole vielä mun toivelistalla. Yksi lahja tosin riittää per nassu! Mutta toisaalta etpä sä näytä perinteistä joulua (kuulunee ainakin jollakin sakilla yhdessäolo ja jouluruoka) muutenkaan vaikuta viettävän kun reissailet jouluisin...kukin tyylillään siis:)
Mutta pakko kysyä: houkutteleeko perinteinen perhejoulu takaisin vielä jonain päivänä (esim. oman perustetun perheen kesken..) ?

t. lukija joka selkeästi reflektoi bloggareiden juttuja omaan elämäänsä

Laura Pollari
Laura de Lille

 

Heippa :-)

Hahaa - tämä lahja-aspekti on oikeastaan ainoa asia, jossa toimin ei-perinteisesti, ja se liittyy täysin omiin henkilökohtaisiin kulutusvalintoihini. Olen onnekas ja minulla on jo ihan kaikkea - siispä tavaroiden pyytämisen sijaan hankin itselleni mielummin vaikka juna- tai lentolipun tai vuokraan mökin metsän keskeltä. Lahjojen antamisesta kyllä tykkään yli kaiken!

Mitä tulee muuhun joulunviettoon - ottaisin enemmän kuin mielelläni perheen ja suomalaisen jouluruoan tänne 7 000 kilometrin päähän vuosina, kun en Suomeen joulua viettämään pääse. Tänä vuonna on luvassa toisenlainen perhejoulu poikaystävän kanssa.

Laura Raninen

Täydellisen näköisiä kaikki lahjat! Itse toivon tänä jouluna yhtä lahjaa, kunnon laukkua edellisen muka-ikuisen Lumin laukkuni (värjääntyi pilalle) tilalle.

Laadukasta ja persoonallista jokapäivän käyttölaukkua etsivänä olisin iloinen, jos voisit kertoa jotain Building Block -kokemuksistasi? Eli onko repussasi esim sisätaskuja (ei käy ilmi nettisivuilta), kestävätkö kantokahvat painoa tai onko repun suuaukko liian ahdas?

Olisin iloinen jos ehtisit vastata! ps. blogisi saa aina iloiselle mielelle :)

Laura Pollari
Laura de Lille

 

Heippa Laura! :-)

Ai saakeli - miten se värjäytyi? Onpa ikävää!

Building Blockin reppuni on vähän niin kuin käsilaukku. Se ei ole mikään erityinen tilaihme, eikä kestä hurjasti painoa (tai ehkä kestäänkin, mutta naruhihnat eivät ole maailman mukavimmat, jos reppu on raskas!) Itse kannan siinä yleensä perustavaroita (avaimet, puhelin, kukkaro, sateenvarjo..) ja joskus järjestelmäkameraa / ylimääräistä puseroa. Tällaiseen laitimpaan käyttöön se sopii mielestäni oikein mainiosti. Sisätaskua repussa ei ole, mikä on kyllä miinus.

Itse olen kyllä tykännyt ja se on ollut tarpeisiini oikein sopiva.

Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä!

Laura Raninen

Kiitos, oli paljonkin hyötyä!

Ilmeisesti mustasta nappanahkatakistani irtosi väriä, laukku oli siis oranssia lampaannahkaa. Harmittaa kyllä vietävästi, luulin ostavani suomalaista laatua ja palvelua, mutta ikävä kyllä selvästi ilmaisemaani "jokapäiväinen käyttö" -tarpeeseeni myytiin täysin siihen sopimatonta materiaalia.

Tästä siis opimme, että hae oppia materiaaleista ja kokemuksia muilta ennen ostoksia! Ja opi, että nahkatakkikin voi päästää väriä..

Kommentoi