Kahvilavinkkejä Berliiniin ja Köpikseen

Laura de Lille

Olen tehnyt tänä vuonna kaksi ihanaa minimatkaa: tammikuussa käväisin Kööpenhaminassa ja huhtikuussa Berliinissä.

Molempiin reissuihin on liittynyt jollain tapaa kahvi.

Olen nimittäin salaa scoutannut teille kaupunkien ihanimpia kahviloita!

Jos siis matka Berliiniin tai Köpikseen on kiikarissa, lukekaa parhaimmat kahvilavinkkini kohteisiin Pauligin sivuilta, jossa toimin vieraskirjoittajana vielä tämän kuun.

Berliinin suosikkikahvilani löydätte täältä ja Köpiksen kotoisimmat osoitteet täältä.

Mukavaa matkaa ja vielä parempaa perjantaita!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvin scoutattu Købiksessä! Löysit mun lempparipaikkoihin :) Taidankin suunnatta Kaffen riippumattoon tekemään "etätöitä". Kiitos muistutuksesta! Seuraavalle reissulle suosittelen ehdottomasti myös Røde Roses Kaffebaria Baldersgadella. Ihanaa viikonloppua!

JKH (Ei varmistettu)

Jes, mahtavaa, kiitos! :)

emmery (Ei varmistettu)

Oih, kaikki Köpiksen kahviloista mainitut kuuluu munkin suosikkeihin! Kun palaat joskus Köpikseen niin kannattaa kurkata Nørrebron Rantzausgadelta löytyvään Tjili Pop-kahvilabaariin. Jos tykkäät hyvästä kahvista/oluesta, keijuvaloista, upottavista sohvista ja yleisestä (hallitulla kaaoksella höystetystä) olohuonemaisuudesta, niin Tjili Pop on ihan ehdoton :) ja siellä on usein iltaisin hyvää paikallista livemusaa!

Abricot (Ei varmistettu)

Hei Laura!

Loysin blogisi vahan sattumalta muutama paiva sitten ja tykastyin heti! Sen jalkeen oon kahlannut toistakymmenta sivua postauksiasi ja haluaisinkin jattaa kiitoksen oikein mukavasta ja inspiroivasta blogista: kirjoitat tosi hauskaa kielta, juttuaiheet iskee ja kuvituskin toimii.

Itsekin lukion lyhyen ranskan inspiroimana oon lahtenyt maailmalle (Belgiaan tosin) ja taalla sita edelleen ollaan. Suomeen palaaminen tuntuu tosi vieraalta ajatukselta, mutta kiva kuulla, etta siitakin on joku selvinnyt, heh. Monet muutkin asiat, joista kirjotat, kuten reissaaminen, ajottaiset kotilohoykset ja vahan randomien paahanpistojen toteuttamiset on lahella sydanta, joten on huippua loytaa "oman tyylinen" blogi.

Kiitos, siis!

(Taa kiitos meni tahan postaukseen, koska Kopis ja Berliini on tosi jees. Ja no, koska taa on uusin postaus.)

HairytalesLaura
Hairytales

Engels, kovin tuttu paikka toisen kovin tutun paikan (Tempelhof, josta muuten lisää mun reissublogin puolella) kupessa. Ihania aamiaisia! 

Kommentoi