Kamerahihnojen aatelia

Laura de Lille

Tähän asti hienoimman näkemäni kamerahihnan löysin 35 dollarilla Williamsburgin käsityömarkkinoilta kesäkuussa. Tulokkaastani en ole aiemmin kuvaa saanut, kun se on pääasialliseen kuvausvälineeseeni köytettynä koko tämän ajan ollut.

Hyvä hankinta kerta kaikkiaan, kaunis mutta uniikki, ja eipä ole tehnyt mieli piilotella kameraakaan tämän hankittuani. Jes!

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Ooh, enpä ole edes tajunnut että kamerankin voisi "tuunata" persoonallisella hihnalla enemmän omannäköisekseen. Pitänee nykäistä artesaaniystävää hihasta, josko toteuttaisi tilaustyön. Vai onko jollain vinkata vaikkapa nettikauppaa, josta tämäntyyppisiä ihanuuksia saisi? Just nyt ei oo Nykin matkaa tiedossa, harmi!

phocahispida

Aaah, iskipä heti pakottava tarve tuunata kameraa...

Maria, Cloudbusted (Ei varmistettu)

Wau mieletön!! Etsin joskus myös hihnaa itselleni ulkomailta, mutten löytänyt kuin hello kittyjä joten toistaiseksi on jäänyt väliin :( Ottaisin mielelläni myös ihan kokomustankin...

Laura Pollari
Laura de Lille

MinnaM, kyllä vain voi! :) En ottanut sedän käyntikorttia mukaan, mutta olen melko varma, että googlettamalla löytyy jotain. Ehkä jopa eBaysta?

phocahispida, tää oli kyllä maailman helpoin tuunaus, ei voi muuta sanoa :)

Maria, kuten Minnalle tuossa yllä kommentoin, oletko koettanut googlettaa? Jos tekevät hienoja kitarahihnojakin, niin miksei sitten kameran! :)

phocahispida

Etsystä kun hakee Camera Strap niin jo löytyy, hintaluokkaa voi rajoittaa vasemmasta sivupalkista ja monet myyjät postittavat myös Suomeen.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Oih, ihania. Taisin juuri menettää sydämeni konjakinruskealle nahkahihnalle, kiitos vinkistä phocahispida!

Anna Karhubear

Aivan mahtava, tykkään...  Ja kiitos Etsu-vinkistä minultakin phocahispida! Vielä kun joku neuvoisi, mistä saa kivoja kamerakoteloita, keikuttaisin järkkäriäni vieläkin innokkaammin mukana!

phocahispida

Kamerakoteloitakin saattaisi löytyä samaiselta sivustolta, kunhan laskeskelee huolella, että oma kamera mahtuu sisään. Löysin pikaselauksella ainakin pari omasta mielestäni kivaa kamerakoteloa. (Linkkien takana.)

Anna Karhubear

Jee phocahispida, nyt lähtee jättiläismäinen kiitos sinne suuntaan!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Jep, näinhän tässä sitten kävi...;-) http://www.lily.fi/juttu/hihnat-kiinni

Laura Pollari
Laura de Lille

Oho! Ihana :)

Onnittelut uudesta kamerahihnasta, Minna!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Kiitos! :)

Kommentoi