Kapteeni-Laura ja maankamaran asiat

Laura de Lille

Yksi asia on satavarppi: blogin päivittäminen tuntuu aina hupsulta pienen tauon jälkeen, oli kyse viikosta tai vaikka muutamasta päivästä. 

Mutta älkää huoliko – Helsingin hyvissä käsissä ollaan oltu, vähän kaikenlaisia maankamaran asioita tekemässä.

Olen vieraillut Seurasaaressa, Linnunlaulussa iltakahvittelemassa ja Suomenlinnassa ruskettumassa. Maistanut kalaa ja perunamuussia, kuokkinut Afrikka-jameissa ja kiertänyt ulkoilmakirppiksillä.

Toteutin myös märän (hehee) unelmani ja lähdin seilaamaan, kuten männäviikolla uhittelin. Jos siis törmäsitte tänään isoon, valkoiseen purjeveneeseen, oli sen ohjaksissa meikäläinen, kapteeni-Laura.

Taaksemme jäi kaupunki, muutama majakka ja vaappuva meripuomi.

Aamun aikana opin, miten paljon köyttä kuluu keskisuureen purjelaivaan (800 metriä), miten mielettömät mainingit saa isosta risteilyaluksesta (huisit) ja että seilaamaan voi oikeasti oppia vielä aikuisenakin (jes!)

Köpikseen olisi kuulema mennyt viisi vuorokautta. Helsinkiin palasimme kuitenkin.

Oma arvioni: aika hyvät kyydit ja aika kiva irtiotto maankamaran asioihin.

Nyt jaksaa taas blogata.

Kommentit

Laura Pollari
Laura de Lille

Niinpä! Paatilliset lilyläiset ilmoittautukoon kommenttiboksiin.

Järjestetään Lily-ekskursio! :)

apple (Ei varmistettu)

Heeei, toit mieleeni viimeisimmän (ja tähän asti ainoan) purjehdusreissuni kaverin faijan veneellä vuonna 2009. Mutta mikä tahansa matka se ei suinkaan ollut - purjehdimme Gotlannin ja Öölannin ja Ystadin kautta Rymättylästä Kööpenhaminaan, melko lailla tasan viiden päivän verran. Siellä odotti mieletön helle ja Roskilden festarit. Time of my life, kevyesti.

Laura Pollari
Laura de Lille

Eikä, en kestä!

Ihan täydellistä!

Marinaa (Ei varmistettu)

Saatko enemmän klikkejä blogiisi näin vai miksi tämä haamupäivittyy enemmän kuin mikään muu Bloglovinin blogi? Riennän innoissani aina lukemaan, aina haamu, monta keraa päivässä.

Laura Pollari
Laura de Lille

Heippa!

Hankala sanoa, mikä tarkalleen mättää. Yksi teoria on, että nämä ns. haamupäivitykset syntyvät silloin, kun palaan korjaamaan vaikkapa jo julkaistuun postaukseen eksyneen kirjoitusvirheen.

Blogilista tai Bloglovin' saattavat sitten havaita muutoksen ja ilmoittaa muka-uudesta postauksesta.

Klikkien maksimoimisten kanssa tällä ei ole mitään tekemistä - niistä ei ole mun kuukausipalkka kiinni :-)

Kommentoi