Katutyyliviikon avaus

Lukemattomia ovat ne kerrat, kun olen saanut kuunnella hehkutusta ranskalaisten pettämättömästä ja huolettomasta tyylitajusta. Samaan hengenvetoon ollaan usein arvosteltu suomalaisten kyvyttömyyttä tai tilannetajun puutetta pukeutua mihin milloinkin. Minua tämä on aina huvittanut paljon: eihän pelkillä sotkuisella tukalla, mustalla mekolla ja harmailla saappailla ole mitään tekemistä tyylitajun kanssa. Vaatteet ovat vaatteita, tyyli lähtee aina itse ihmisestä.

Henkilökohtaisesti olen aina liputtanut vahvasti yksilöllisyyden puolesta, ja kaavoihin kangistuneet kliseet aiheuttavat minulle lähinnä puistatuksia. Eniten kunnioitusta silmissäni ovat aina saaneet ihmiset, jotka ovat tehneet omaa juttuaan, oli se mikä tahansa, rohkeasti muista välittämättä ja leuka pystyssä.

Oma lähtökohtani on, että kukkahatut ja sukat sandaaleissakin voi tehdä oikein: kysymys ei ole siitä ei mitä, vaan miten.

Lilyn katumuotiteeman kunniaksi olen kuvannut teille täksi viikoksi muutamia tyylikkäitä suomalaisia ja kurkistaa persoonallisuuteen vaatteiden takaa.

Tässä kohtaa mukaan hyppäätte te: viikon päätteeksi yksi ihana lukijani voittaa itselleen  150 euron arvoisen FASHIONstore.fi:n lahjakortin äänestämällä omaa suosikkiaan viikon aikana ilmestyneistä katutyyleistä.

fashionstore.jpg

Minä valitsisin lahjakortilla kenties nämä Ray-Banit tai Calvin Kleinin tuotteita. Entä te? Palataan äänestykseen loppuviikosta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *