Kenzo goes Barbie

Laura de Lille

On enemmän kuin jees, että vanha kunnon Kenzo sai uuden miehityksen vuoden alussa, kun eksperimentaaliseen muotiin keskittyvän Opening Ceremony -ketjun perustajakaksikko Humberto Leon ja Carol Lim tarttuivat pariisilaismerkin puikkoihin taiteellisina johtajina. 

 

Mutta sitten.

 

Miten olis lurexinen jacquard-minihame?

Koin varsinaisen flashbackin, kun näin tämän livenä SoHossa toissapäivänä: kasari-Barbiellani oli täysin identtinen ysärin alussa. Nukkepoloinen kääntyisi varmaan nyt haudassaan, jos tietäisi, mitä kaikkea brooklyniläisten taiteilijoiden päässä tätä nykyä liikkuu.

 

Ainakin polyesteria 720 dollarin edestä.

 

Kuva: Opening Ceremony

 

Kommentit

Murun kera

Just puol vuotta sitte tongittiin UFFin rekkejä kaverin kanssa vailla tarvetta vaatteille, ja haaveiltiin Barbie-teemajuhlasta. Tai mä haaveilin. Kai mä sit salaa haluisin olla ainakin yhden illan pukeutuneena överiin lurex-puffimekkoon. Kunhan se ei oo pinkki. 

Alice
My blueberry dream

Mulla oli joskus hamalla ysikytluvun alussa lähes samanlainen hame kuin toi Kenzon hame. Mun oli tosin lastenvaate tietty ja maksanu sen verran mitä moisesta tekokuitu (hirvitys) ihanuudesta voi markoissa maksaa. Mutta oli se silloin hieno! Vois olla nytkin, jos sitä ei olis jo kerran elänyt. 

Kommentoi