Kesäilta korkeuksissa

Laura de Lille

We did it!

Näissä tunnelmissa vierähti helteinen perjantai-iltamme The Standardin katolla – lähestulkoon vuoden mittaisen tauon jälkeen.

Hotellin kulmilla Meatpacking Districtillä tulee käytyä harvoin jotakuinkin limaisen menon takia, mutta vanhoille kunnon kattobileille on agendalla aina tilaa! Täällä vietimme viime vuonna kämppiksen synttäreitä ja kilistelimme lasilliset muotiviikkojen jälkeen. Mahtavat näkymät 18.kerroksen korkeudesta toden totta saakin: eteläinen Manhattan ja Hudson River näyttävät yläilmoista melko maagisilta.

Iltamme kruunasivat lepattava kesätuuli ja korvaamaton auringonlasku, jotka pitivät pirskeemme käynnissä siihen asti, että siirryimme illallistamaan Lower East Sidelle.

Iloista jälleennäkemistä oli sävyttämässä monta tuttua kasvoa, ja löytyipä margaritojen ja aurinkolasien seasta muutama mätsäävä kenkäparikin. "Miten niin Converset suositut kesäkengät?" sandaalileiristä kysellään.

Kesäpusuja hikisestä kaupungista!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttää ihan huisilta!! Matkakuume senkun kasvaa! Osaatko yhtään kertoa NYCin työtilanteesta? Entä yleisestä hintatasosta?:)

Laura Pollari
Laura de Lille

Heipparallaa! En ole varma, mitä tarkoitat työtilanteella, mutta hintataso on aika vaihteleva - joskin korkeanpuoleinen. Asuminen on todella kallista (vaikka asuisi kimpassa jne.) mutta esimerkiksi ruoka on kohtuuhintaista. Riippuu myös paljolti siitä, missäpäin kaupunkia elää tai käy! Vai oliko sulla joku tietty juttu mielessä?

Malin (Ei varmistettu)

Miten limaisen menon? Tai ainakin omilla reissuilla on Meatpackingillä tullut hengailtua ja High Linea parempaa ei olekaan... Muutenkin olisi kiva kuulla sisäpiirin tietoa NYCin kulmista, missä mitäkin porukkaa liikkuu jne :))

hmm? (Ei varmistettu)

Limaisen?
Alue on mielestäni ihana ja kuten edellinen kommentoija sanoi: High Line on mahtava. En ymmärrä tuota termiä "limainen". Jos tarkoitat alueen ns. "vakioväkeä" niin makuasioitahan nämä, kuulostaa vaan hassulta ihmisen suusta joka asuu Brooklynin Williamsburgissa joka alkaa olla kohta jo kestämättömän pakkotrendikäs ja jollakin tasolla aika teennäinen. Mutta nämähän on täysin makuasioita, kommentistasi jäi vaan 'I'm-riding-on-a-high-horse"-maku suuhun. :-)

Laura Pollari
Laura de Lille

Heh. No, jos vaikka lähtökohtana otettais se, että en pidä teennäisistä paikoista, ihan sama onko se Meatpackingillä tai korttelin päässä mun kotoa. Sikäli en ymmärtänyt kritiikkiäsi - mistä, epäteennäisyydestä, vai? :-)

Malin (Ei varmistettu)

Mun kommentin ei ainakaan ollut tarkoitus olla edes millään tavalla kriittinen vaan ihan vilpitön kysymys. Itse ainakin tarkoitin sitä, että turistina ei todellakaan tajua, mitä mikäkin alue paikalliselle tarkoittaa ja jos nyt esim. Meatpacking on sulle limainen tai teennäinen, niin haluaisin kuulla aiheesta enemmän. Varsinkin Meatpackingistä, kun itse pidin siitä niin kovin. Tosin sen ihmisistä en tiedäkään juuri mitään. Sä olet mun ainut edes jotenkin paikallinen näkökulma aiheeseen! :D

Hanna K
Sunday Blondie

Rakastan huulipunasi makean oranssia sävyä! Illanviettopaikka hipoo täydellisyyttä - miksi kattobileitä ei löydy Helsingistä? Kehittämisen arvoinen idea ;)

TeemuBling

Tykkään tosta sun frendin Fancy as fuck -paidasta ihan sikana! Fancy as fuck!!

Kommentoi