Kesäkenkäni mun

Laura de Lille

On asia, josta pidän lähes yhtä vähän kuin uusien housujen ostamisesta — kenkien kanssa sähläilystä. Sekös vasta tuskallista touhua onkin!

Ihminen tarvitsee vain niin vähän, ja täydellisessä maailmassa tulisin toimeen aivan mainiosti kolmella kenkäparilla: maihinnousubuutseilla, yksillä korkokengillä ja sandaaleilla.

Mutta sitten on olemassa tämä tuskallinen välikausi.

Kun saappaat muuttuvat tukaliksi, mutta koroilla sipsuttelu ei houkuttele, kärjistä avonaiset narusandaalit eivät juuri hädässä pelasta.

Niinpä otin toissapäivänä itseäni niskasta kiinni ja suuntasin päättäväisin askelin Union Squaren Urban Outfittersille hyvän kenkäparin toivossa. Helppo nakki — onni osui kohdalle alle viidessätoista minuutissa. 

Ei tarvinnut paljon arpoa mustan ja valkoisen vaihtoehdon välillä:

Eläköön New Yorkin katupöly ja epäkäytännölliset valinnat!

Nämä kaunokaiset pysyvät jaloissani siihen asti, että pohjat kuluvat irti. I'm tellin' ya.  

Kommentit

JaanaH (Ei varmistettu)

Inhoan kenkiä mutta olen vähän samassa tilanteessa. Täällä alkaa olla kuuma, mutta sandaaleissa kävely tuntuu jotenkin hävyttömältä. Siis ne varpaathan on alasti! :D

Ninan Tunnetila (Ei varmistettu)

Siis onko Union Squarella Urban Outfitters?? Miten mä en ole koskaan törmännyt siihen? Mutta hyvä tietää tulevaa varten, kiitos. :)

Laura Pollari
Laura de Lille

JaanaH, no niinpä! Sitä paitsi, miksi tässä maailmassa on niin paljon open toe -kenkiä, kysyn vaan?

Ninan Tunnetila, parin korttelin päässä on, 6th avenuen kulmassa! Mutta tuota virallista nimeä kyseinen myymälä tottelee :)

 

Kommentoi