Kiitos!

Laura de Lille

Yhdysvalloissa vietetään tänään kiitospäivää. 

Mittasuhteiltaan kiitospäivä on Suomen joulun kaltainen merkittävä juhlapäivä ja traditio, jolloin perheet – taustoista tai uskonnosta riippumatta – ympäri maata kokoontuvat yhteen ison illallispöydän ääreen. Nimensä mukaisesti päivän perinteisiin kuuluu myös muistella, mistä kuluneena vuonna ollaan oltu kiitollisia. 

Annetaan siis palaa!

Blogin puolella haluan kiittää jokaista tänä vuonna menossa mukana ollutta lukijaa – uutta sekä vanhaa – kivoista kommenteista, meileistä ja superasiallisesta keskustelunsävystä.

Blogin tekeminen paljon aikaa ja panostusta vievänä kakkostyönä ei ole aina helppoa, ja voin kertoa, että monen 10 tunnin työpäivän jälkeen, viikonlopun tai loman aikana haluaisi heittää pyyhkeen kehään – olla taas karsimatta yöunista tai oikeasta vapaa-ajasta, johon ei kuulu kamera tai tietokone. Positiivinen meininki takaa sen, että blogin pitäminen on mielekästä silloinkin, kun vähiten hotsittaisi. Iso kiitos siis siitä!

Kiittää haluan myös kaikkia heitä, jotka linkkailivat huippublogejaan viimeviikkoiseen haasteeseen. Luku-urakkaan ajattelin ryhtyä tänään, eli perästä kuullaan! 

Kaunista kiitospäivää!

Kommentoi