Kiitos, tähdet

Laura de Lille

Hei olen Laura, ja synnyin impulsiivisten tähtien alla.

Spontaanista luonnostani seuraa usein paljon hyvää, mutta toisinaan toivon, että sisältäni löytyisi maltillinen, harkintakykyinen pohdiskelija. 

Esimerkiksi silloin kun ostaa päräytän matkalla töistä kotiin, ihan vain hetken mielijohteesta, Kenzon kevät-kesä 2012 -malliston mekon. Mekon, joka on kirkkaanpunainen ja jonka saumoissa seikkailevat värikkäät linnut. 

Hihii!

En ole muuten koskaan ymmärtänyt vaatemyyjiä, jotka kysyvät mekko-ostoksia tekeviltä asiakkailtaan, minkä takia tämä on kaupoille lähtenyt, että mitä tilaisuutta sitä nyt juhlistetaan.

Jos vaikka ihan elämää vain?

 

Kyllä meinaan kelpaa, kun saa kiepauttaa kadulla muutaman piruetin hulmuavin helmoin, ja kun vierellä on joku, joka ottaa kopin sitten, kun alkaa pyörryttää.

Niin. Vapaata sielua vaarallisempi lienee ainoastaan rakastunut samanlainen. Hups!

 

Kommentit

Sohvi.

Näin keväällä mekossa pitääkin liihottaa muutama lintu, silloin on itsenkin helpompi liihottaa. Ihana mekko!

eveliina
Kult!

Mekko on ihana, mutta niin olet kuulehan sinäkin!

Olen tuntenut poikaystäväni vasta puolisen vuotta, ja ensimmäiset kuukaudet menivät yhtä hulvattomissa tunnelmissa kuin sinullakin (ei sillä, että nyt olisin sen vähempää rakastunut: mutta ne ekat ajat, jolloin sitä ei edes oikein uskalla itselleen myöntää, mutta ajattelee vain toista päivät pitkät kykenemättä mihinkään.. Oi!).

Tätä on turha ehkä sanoa, koska teksteistäsi on aina paistanut livsnjutare-asenne, mutta sanonpahan kuitenkin: NAUTI, LAURA!

Ihanaa viikonloppua kainalossa, vierellä, hymyillen, nauttien!

Vierailija (Ei varmistettu)

Laura olet ihana, kaikkea hyvää sinne! Rakasta täysill ä:)

Laura Pollari
Laura de Lille

Sohvi., You said it! :)

eveliina, kiitos ihanista sanoista! Toivotaan, että tästä tulee jotain hyvää ja ainutkertaista. Siltä se ainakin tällä hetkellä näyttää! Ja on tätä kuule vaan odotettukin. :)

Ihanaa alkavaa viikkoa ja pusuja sulle!

Vierailija, ite oot ihana! Paljon rakkautta Nykistä :)

 

Kommentoi