Kiitos!

Yhdysvalloissa vietetään tänään kiitospäivää. 

Mittasuhteiltaan kiitospäivä on Suomen joulun kaltainen merkittävä juhlapäivä ja traditio, jolloin perheet  taustoista tai uskonnosta riippumatta  ympäri maata kokoontuvat yhteen ison illallispöydän ääreen. Nimensä mukaisesti päivän perinteisiin kuuluu myös muistella, mistä kuluneena vuonna ollaan oltu kiitollisia. 

Annetaan siis palaa!

kiitos.jpg

Blogin puolella haluan kiittää jokaista tänä vuonna menossa mukana ollutta lukijaa  uutta sekä vanhaa  kivoista kommenteista, meileistä ja superasiallisesta keskustelunsävystä.

Blogin tekeminen paljon aikaa ja panostusta vievänä kakkostyönä ei ole aina helppoa, ja voin kertoa, että monen 10 tunnin työpäivän jälkeen, viikonlopun tai loman aikana haluaisi heittää pyyhkeen kehään  olla taas karsimatta yöunista tai oikeasta vapaa-ajasta, johon ei kuulu kamera tai tietokone. Positiivinen meininki takaa sen, että blogin pitäminen on mielekästä silloinkin, kun vähiten hotsittaisi. Iso kiitos siis siitä!

Kiittää haluan myös kaikkia heitä, jotka linkkailivat huippublogejaan viimeviikkoiseen haasteeseen. Luku-urakkaan ajattelin ryhtyä tänään, eli perästä kuullaan! 

Kaunista kiitospäivää!

sydan_4.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *